Foto: Bosch

Hybride verwarmen in twee stappen

Deventer, 11 januari 2023 - De vraag naar hybride warmtepompen blijft sterk toenemen.

15 Januari 2023

Tegelijkertijd kampen marktpartijen in heel Europa met tekorten die naar verwachting ook in 2023 nog enige tijd zullen aanhouden. Met een nieuwe consumentencampagne ‘hybride verwarmen in twee stappen’ speelt Nefit Bosch in op deze actualiteit. Het idee hierbij is dat de investering wordt verdeeld over meerdere jaren, waarbij eerst de oude cv-ketel wordt vervangen door een exemplaar van de nieuwe generatie. De aanschaf van de hybride warmtepomp kan desgewenst op een later moment worden gepland, uiterlijk tot 1 januari 2026. Consumenten wordt hierbij een actievoordeel geboden van 350 euro.

 

Actie: 350 euro voordeel

Met hybride in twee stappen realiseren consumenten direct een eerste besparing, maar verdelen ze de aanschaf over meerdere jaren en houden ze alle opties open. Met de huidige gasprijzen kan het vervangen van een 15 jaar oude HR-ketel door een ‘hybrid ready’ toestel van de nieuwe generatie honderden euro’s aan gas schelen. Consumenten ontvangen van Nefit Bosch bovendien een cashback van 100 euro, plus een voucher ter waarde van 250 euro. Deze kan worden verzilverd als men uiteindelijk kiest voor uitbreiding met een hybride warmtepomp. De uiterste deelnamedatum van 1 januari 2026 is ook het moment waarop volgens de plannen de nieuwe regels ingaan en gasketels alleen nog in combinatie met een hybride warmtepomp zouden mogen worden geplaatst.

 

Logische oplossing

Steeds meer Nederlanders kiezen voor hybride verwarmen. Een groot voordeel is dat direct veel gas bespaard wordt zonder dat er ingrijpende aanpassingen nodig zijn aan de woning. De vraag is het afgelopen jaar zo hard gestegen dat er, door tekorten aan allerlei onderdelen, overal achterstanden en wachttijden zijn. Voor consumenten die desondanks hun cv-installatie willen aanpakken, biedt de actie van Nefit Bosch een even simpele, als logische oplossing. Voor informatie en voorwaarden verwijst Nefit Bosch naar de website: www.nefit-bosch.nl/hou-het-simpel

 

Over Nefit Bosch

Nefit en Bosch zijn sinds 2004 aan elkaar verbonden. Bosch is sinds 1903 in Nederland aanwezig en telt hier momenteel ongeveer 3.300 medewerkers. De belangrijkste productielocaties bevinden zich in Tilburg, Boxtel en Deventer. Wereldwijd is de Bosch Groep een toonaangevend technologiebedrijf in vier sectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods en Energy and Building Technology. In 2021 had het bedrijf ongeveer 402.600 medewerkers en realiseerde het een omzet van 78,7 miljard euro. Bosch is de eerste grote industriële onderneming die wereldwijd CO2-neutraal werkt.

Reacties