Foto: Niko-Hydro-schakelmateriaal-waterdicht

Niko Hydro: spuitwaterdicht schakelmateriaal

Witte en zwarte schakelmateriaal Niko Hydro in harmonie met omgeving

Niko produceert zijn spuitwaterdicht schakelmateriaal 'Niko Hydro' nu ook in wit en zwart. Hiermee komt Niko tegemoet aan de trend van witte en zwarte gevels. Dankzij het sobere, subtiele design integreren schakelaars en stopcontacten zich harmonieus in hun omgeving.

Witte en zwarte schakelmateriaal Niko Hydro in harmonie met omgeving.Verfijnd en robuust design
Bouwers en verbouwers kiezen vandaag vaker voor zwarte bakstenen gevels en witgepleisterde façades. Niko is de enige fabrikant die spuitwaterdicht schakelmateriaal nu ook in wit én zwart aanbiedt. Het design van Niko Hydro is verfijnd en robuust tegelijkertijd. Dankzij de toon-op-toon oplossing verdwijnt de buiteninstallatie tegen de achtergrond en wordt de aandacht afgeleid van de elektrische functie. De nieuwe kleuren creëren ook rust en harmonie. De architectuur van het huis wordt niet langer verstoord door stopcontacten en schakelaars in contrasterende kleuren. Met het witte of zwarte inbouwkader kan deze reeks ook netjes ingewerkt worden in metselwerk en panelen.

Betrouwbaar in alle omstandigheden
De witte en zwarte varianten hebben dezelfde kwaliteiten en prijs als de vertrouwde grijze Niko Hydro. Daardoor zijn ook de gekleurde exemplaren veerkrachtig, zo goed als onbreekbaar en barsten ze niet bij belasting. Dat alles maakt Niko Hydro bijzonder geschikt voor veeleisende en vochtige omgevingen (IP-55 waterdicht).

De witte en zwarte varianten van Niko Hydro zijn vanaf 1 februari 2013 verkrijgbaar bij de groothandel.

Meer informatie: www.niko.nl

Lees hier meer over het aanleggen van tuinverlichting.

Publicatiedatum: 25 januari 2013

Reacties