Foto: /264204.jpeg

Werkvolume Makita slagschroevendraaiers 40 procent hoger

Makita introduceert twee verbeterde slagschroevendraaiers die nog krachtiger, duurzamer én zuiniger zijn dan hun voorgangers.

Makita introduceert twee verbeterde slagschroevendraaiers die nog krachtiger, duurzamer én zuiniger zijn dan hun voorgangers.

De koolborstelloze motor zorgt voor een efficiënt gebruik van de accu, waardoor het werkvolume toeneemt en de vakman met één acculading tot 40% meer werk kan verzetten. Deze nieuwe modellen BTD133RFX en BTD145RFX wegen slechts 1,4 kg en zijn daarmee de lichtste en krachtigste slagschroevendraaiers in hun klasse. De compacte behuizing, het variabele hoge toerental en de motorrem maakt ze bij uitstek geschikt voor seriematig werk.

 

Bij deze nieuwste koolborstelloze slagschroevendraaiers is de motoromwenteling elektronisch geregeld. Beide modellen zijn uitgerust met een elektronische drievoudige toerenregeling voor afstemming van het aandraaimoment op het werkstuk.

De slagschroevendraaier BTD145RFX is uitgerust met een 18V Lithium-ion accu. Dankzij de standaard snellader zijn de lege accu’s in 22 minuten weer opgeladen. De machine is uitgerust met LED-indicator die continu de status van de accu aangeeft. De slagschroevendraaier BTD133RFX is voorzien van een 14,4V Lithium-ion accu. Dit model is ook verkrijgbaar als Basic-model, zonder oplader en accu’s. Deze nieuwe types komen in plaats van de bestaande schroevendraaiers BTD132RFX en BTD144RFX.

Over Makita

Makita bestaat sinds 1915 en ontwikkelt en produceert in tien fabrieken in alle werelddelen gereedschap voor professionals. Met meer dan 10.000 werknemers wereldwijd is het een van ´s werelds grootste producenten van professioneel elektrisch gereedschap. Ruim 35 jaar geleden kwam Makita naar Nederland. Zowel toen, nu, als in de toekomst blijft Makita gereedschap ontwikkelen waarmee de gebruiker gezonder, gemakkelijker en productiever kan werken. Makita innoveert continu en dat resulteert in elektrisch gereedschap van hoge kwaliteit. Een lange levensduur, hoogwaardige afwerking, gebruiksvriendelijkheid, prestaties van de machine en ingebouwde veiligheid, zijn de belangrijkste kenmerken van Makita gereedschap.

Publicatiedatum: 11 april 2011

www.makita.nl

Reacties