Foto: 2015/gereedschap-kruis.jpg

Vijf redenen om te investeren in goed gereedschap

Als je een klusje in of om het huis te doen hebt, is goed gereedschap heel belangrijk. Vijf redenen waarom investeren in goed gereedschap zo belangrijk is.

1) Goed gereedschap is het halve werk

Wanneer je beschikt over goed gereedschap, is de klus veel sneller geklaard dan wanneer je tijdens het klussen telkens gereedschap mist, of gereedschap moet repareren. Je hebt bijvoorbeeld bijna bij elke klus wel materiaal dat verzaagd moet worden. Dan is een cirkelzaag onmisbaar gereedschap. 

2) Goed gereedschap werkt prettiger

Met goed gereedschap werk je prettiger. Je zult minder snel gefrustreerd raken tijdens het klussen dan wanneer je geen, verkeerd of slecht onderhouden gereedschap gebruikt. 

3) Met goed gereedschap een mooi resultaat

Met goed gereedschap werk je niet alleen prettiger en sneller, het resultaat is vaak ook veel mooier dan wanneer je met slecht gereedschap werkt. Met een botte zaag of een stomp mes kun je nu eenmaal minder netjes werken dan met een scherpe zaag of een goed geslepen mes.

4) Veiligheid gaat boven alles

Als je je spullen op orde hebt, gaat het klussen meestal naast prettiger en sneller ook een stuk eenvoudiger, waardoor je minder kans hebt op een klein ongelukje of zelfs een groter ongeluk. 

5) Het oog wil ook wat...

Een kast vol met mooi gereedschap, dat is de droom van menig man. Bij Kruis gereedschap kun je wat dat betreft je hart ophalen. Elektrisch gereedschap, handgereedschap, meetgereedschap: er is voor elk wat wils.

Reacties