Foto: /246538.jpeg

Unieke schroevendraaier voor de wijnfles: de Bosch Ixo Vino is tijdelijk verkrijgbaar tijdens de feestdagen

Bosch brengt een unieke kurkentrekker op de markt. De Bosch Ixo Vino is een draadloze schroevendraaier die met een speciaal opzetstuk gebruikt kan worden als kurkentrekker.

Bosch brengt een unieke kurkentrekker op de markt. De Bosch Ixo Vino is een draadloze schroevendraaier die met een speciaal opzetstuk gebruikt kan worden als kurkentrekker.

Van de draadloze Bosch Ixo schroevendraaier zijn sinds 2003 10 miljoen exemplaren over de toonbank gegaan en hij is daarmee het meest verkochte gereedschap ter wereld. Om dit te vieren heeft Bosch de Ixo Vino ontwikkeld, een kurkentrekker opzetstuk die samen met de draadloze schroevendraaier, het laadstation en tien standaard schroevendraaierbitjes (inclusief IKEA-bitje) in een kenmerkend houten wijndoosje verkrijgbaar is in de winkel. Deze is tijdelijk verkrijgbaar van oktober tot en met december.

Geef je eigen draai aan iedere klus met de Bosch Ixo Vino

Krachtig en handzaam. Schroeven in hoekkastjes, wandkasten en nu ook wijnflessen wordt hiermee een fluitje van een cent. Nooit zonder power door de sterke accu en dankzij zijn gewicht van slechts 300 gram gemakkelijk mee te nemen.

Dankzij de Lithium-Ion-technologie is de accu steeds geladen, ook al is de Ixo een tijd niet meer gebruikt. Bovendien kan de schroevendraaier na elke klus gewoon weer terug op de lader worden gelegd – of de accu nu vol, halfvol of leeg is.

De ergonomische handgreep met groot softgripoppervlak zorgt ervoor dat het gereedschap stevig en comfortabel in de hand ligt. Daarnaast kan de Ixo ook eenvoudig dicht bij randen werken dankzij het nieuwe excenter opzetstuk. Verder wordt de draairichting van de Ixo duidelijk aangegeven door een lampje.

Beschikbaar in verschillende versies

De nieuwe Bosch Ixo Vino is tijdelijk verkrijgbaar van oktober tot en met december. Deze versie bestaat naast het kurkentrekkeropzetstuk uit de draadloze schroevendraaier, het laadstation en tien standaard schroevendraaierbitjes (inclusief IKEA-bitje).

Bosch levert exclusief als accessoire ook een draaimomentopzetstuk voor het werken met kleine schroeven en minder stevige materialen.

Meer informatie: www.bosch.nl.

Publicatiedatum: 10 september 2010

Reacties