Foto: /284259.jpeg

PWB 600 werkbank van Bosch voor veilig, netjes en flexibel klussen

Klaar voor gebruik of opberghok binnen 5 seconden.

Klaar voor gebruik of opberghok binnen 5 seconden.

Feit: niet elke klusser heeft de luxe een volledige werkplaats tot zijn beschikking te hebben. Klusjes worden dan maar uitgevoerd in de garage, het tuinhuisje of de keuken – letterlijk tussen de soep en de patat! Voor wie deze situatie herkenbaar is, lanceerde Bosch de PWB 600 , een handige werkbank die het toelaat om in een mum van tijd te starten of stoppen met klussen: over flexibel doe-het-zelven gesproken!

 

Compact en handig opbergen
De PWB 600 is binnen enkele seconden klaar voor gebruik. Volg gewoon de drie stappen om de werkbank op te zetten – voet op de steun zetten, de werkbank optillen en het werkoppervlak openvouwen – en klaar is Kees! Dankzij het unieke vouwmechanisme is de PWB 600 even snel opgeborgen. Samengevouwen is de werkbank maar 9 cm breed, wat uiterst weinig opbergplaats vraagt en transport eenvoudig maakt– zeker met zijn gewicht van amper 11,6 kg dankzij het aluminium frame. Om het kluscomfort compleet te maken, kan werkmateriaal zoals schuurpapier binnen handbereik worden gehouden door het op te bergen in de geïntegreerde opbergcompartimenten onder het kader.

Werkoppervlak en klemmen
Bosch draagt duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Het is dan ook geen toeval dat de keuze voor het tafelblad van de PWB 600 is gevallen op bamboe. Dit materiaal is immers robuust, waterafstotend en duurzaam tegelijk. Het tafelblad is trouwens gesplitst in twee delen zodat werkstukken in alle mogelijke vormen vastgeklemd kunnen worden in het midden met behulp van de twee hendels die onafhankelijk van elkaar aangepast kunnen worden.

Bij de PWB 600 werkbank horen ook vier klemmen die flexibel kunnen worden geplaatst op het tafeloppervlak door ze in de voorziene uitsparingen te stoppen. Hierdoor is het mogelijk zelfs ronde of vreemd gevormde werkstukken snel en makkelijk vast te zetten. De klemmen lopen bovendien schuin af waardoor het mogelijk is om dicht bij de randen te werken. Dit kan bijvoorbeeld uitermate handig zijn bij schuren.

De Bosch PWB 600 is per direct beschikbaar in de doe-het-zelfhandel voor een aanbevolen aankoopprijs van € 159,95 inclusief BTW. Bij het toestel worden vier klemmen geleverd.

Publicatiedatum: 15 juni 2012

Meer informatie: www.bosch-do-it.nl

Reacties