Partner

Crawford Normstahl

Crawford Normstahl levert garagedeuren voor inpandige en vrijstaande residentiële garages. De deuren worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd in verschillende Europes productiefaciliteiten. De deuren worden via een netwerk van erkende deurspecialisten verkocht aan de particulier. De verdelers bieden een totaaloplossing, van aankoopadvies tot montage en service na verkoop.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht normstahl.nl

Semi-automatische deur

Er zit veel verschil in soorten deuren. Zo bestaat de schuifdeur, de openslaande deur en de kanteldeur. Het is net de plaats waar de deur geplaatst wordt en hoeveel ruimte er is. Crawford biedt deuren op maat zodat de deur altijd naadloos in het huis past.

 

Productomschrijving

 

Met meer dan 50 jaar ervaring in dienst van veiligheid en comfort is Normstahl de referentie voor kanteldeuren. Doorgedreven productontwikkeling resulteerde in een assortiment kanteldeuren waar alles mogelijk is: staal met 5 standaard ingebakken eindafwerkingskleuren, vrije kaders om te bekleden naar keuze, geïntegreerde loopdeuren, politiekeurmerk veilig wonen en de Europese norm EN 12604.

Bovendien wordt de Normstahl kanteldeur al jaren gefabriceerd zonder horizontale rails, waardoor ze makkelijker te bedienen is en er meer ruimte in de garage overblijft. Een nog groter gebruiksgemak wordt gevormd als de kanteldeur wordt geautomatiseerd met de Normstahl Ultra garagedeuraandrijving. De garagedeur wordt in een handomdraai geopend!

Meer lezen over
'Semi-automatische deur'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.