Partner

Crawford Normstahl

Crawford Normstahl levert garagedeuren voor inpandige en vrijstaande residentiële garages. De deuren worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd in verschillende Europes productiefaciliteiten. De deuren worden via een netwerk van erkende deurspecialisten verkocht aan de particulier. De verdelers bieden een totaaloplossing, van aankoopadvies tot montage en service na verkoop.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Crawford Normstahl

Garagedeur op maat

Een fraaie deur is de finishing touch van het huis. Daarom is het belangrijk de juiste deur bij de stijl van het huis te kiezen. Crawford biedt een enorme keus aan deuren zodat deur en huis één worden.

Productomschrijving

 

Een zeer gewild model is de Normstahl horizontaal schuivende sectionaaldeur. Deze deur kan zowel naar links of rechts wegschuiven, met een scherpe of stompe hoek, enkel- of dubbelvleugelig geplaatst worden. Multifunctioneel dus!

Met de schuifdeur kan in bijna elke situatie een sectionaaldeur geplaatst worden.

 

Ze heeft precies dezelfde eigenschappen en mogelijkheden als de traditionele Normstahl sectionaaldeur. De geïntegreerde loopdeurfunctie maakt het mogelijk dat niet de gehele deur geopend hoeft te worden om te voet of met de fiets naar binnen of buiten te gaan.

 

De Normstahl is de enige sectionaaldeur die niet tegen de zwaartekracht in beweegt en dus geen verenpakket heeft. Hierdoor heeft de deur zeer weinig inbouwruimte nodig.

Met de garagedeuraandrijving Ultra Excellent wordt een groot gebruiksgemak gecreëerd. 
Een volledige of gedeeltelijke opening kan worden ingesteld op de handzender.

Vanaf 1 oktober 2008 is het slot van de zijwaardse sectionaaldeur veranderd. De kruk aan de buitenzijde en het slot aan de binnenzijde zijn hetzelfde als de Euroserie. De deur is er makkelijker door te bedienen en het ziet er esthetisch ook perfect uit. 

           

De Alu-frames zijn jaar en dag bekleed geweest met allerlei opdekmaterialen, en dit met groot succes! 

Normstahl gaat steeds verder zodat vanaf heden deze Alu-frames vanuit de fabriek bekleed kunnen worden met (echt) gehardglas (4 mm). Ze krijgen de naam Topframe ‘VisionÂ’ mee.  Het geïsoleerd glas is beschikbaar in het transparant of 1 gezandstraald en 1 transparant glas. Het type glas dat gebruikt wordt is IDG (2 x 4 mm).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer lezen over
'Garagedeur op maat'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.