array(1) { ["path"]=> string(16) "www.normstahl.nl" }
Partner

Crawford Normstahl

Crawford Normstahl levert garagedeuren voor inpandige en vrijstaande residentiële garages. De deuren worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd in verschillende Europes productiefaciliteiten. De deuren worden via een netwerk van erkende deurspecialisten verkocht aan de particulier. De verdelers bieden een totaaloplossing, van aankoopadvies tot montage en service na verkoop.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Crawford Normstahl

Crawford g60 Max

Naast de zijdelingse sectionaalpoorten werd door Crawford Normstahl een nieuwe extra brede privé garagepoort gelanceerd.

 

Crawford g60 Max

 

 

De vraag naar privé garagepoorten met grote breedtematen wordt steeds groter en overstijgt nu de traditionele maximummaat van een dubbele garage.  Daar waar voorheen een breedte van 5.000 mm zeer uitzonderlijk was, is de vraag naar garagepoorten met een breedte van 6.000 mm nu meer en meer gevraagd. 

 

Daarom ook was er een nood om een nieuwe garagepoort te ontwikkelen die aan deze vraag tegemoet komt en tevens rekening houdt met de verwachtingen van de particulier gebruiker.  Voorheen was namelijk enkel het opteren voor een industiele poort een mogelijk oplossing.

 

  

 

De Crawford g60 Max is een nieuwe garagepoort die beantwoordt aan al deze criteria en die beschikbaar is in drie horizontale designs.   De afmetingen gaan van 5.050 tot 6.500 mm in de breedte en tot een hoogte van 2.500 mm.  Een gigant met alle eigenschappen die van een privé garagepoort kunnen verwacht worden. 

 

 

Meer lezen over
'Crawford g60 Max'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.