Foto: Groen

FAKRO kleurt groen op de Renovatie & Transformatiebeurs 2023

FAKRO neemt van 23 tot en met 25 mei deel aan de vakbeurs Renovatie & Transformatie in ‘s-Hertogenbosch.

11 Mei 2023

 In de Brabanthallen kom je meer te weten over de FAKRO Life Cycle Service. Met deze bijzondere service slaat FAKRO als koploper de weg in naar duurzame dakraamrenovatie. Je vindt FAKRO in stand B069 en tot en met maandag 22 mei zijn tickets (online) gratis verkrijgbaar.

FAKRO Life Cycle Service is een totaaloplossing voor duurzame, projectmatige vervanging van minimaal 50 dakramen. In het kort zorgt FAKRO met deze service voor:

  1. Planning en levering
  2. Demontage van oude dakramen
  3. Montage van nieuwe dakramen
  4. Recycling van oude dakramen
  5. Onderhoud van nieuwe dakramen
  6. Unieke garanties van FAKRO

 

Circulair is de toekomst

Als één aanspreekpunt één totaaloplossing bieden; FAKRO Life Cycle Service neemt de volledige regie en verantwoordelijkheid op zich wat betreft duurzame dakraamrenovatie met een maximale levensduur. Met het hergebruik van grondstoffen en materialen zet FAKRO hiermee bovendien een grote stap naar de circulaire economie. Op deze manier creëren de dakramen van FAKRO niet alleen het mooiste licht maar ook het groenste, voor vandaag én morgen.

 Op de Renovatie & Transformatiebeurs maak je kennis met alle unieke facetten van deze FAKRO Life Cycle Service en haar groene doelstellingen.

 

Meer informatie over de FAKRO Life Cycle Service vind je op:  https://www.fakro.nl/lifecycleservice/

Gratis toegangsbewijzen regel je hier:  https://www.databadge.net/reno2023/reg/ren/

 

 

Reacties
Anderen bekeken ook