Foto: Ego_accu

EGO breidt accu-aangedreven tuinassortiment uit met innovatieve lifestyle producten

Voor de outdoorliefhebber introduceert EGO de Nexus Escape omvormer, een ventilator met vernevelingsfunctie en een draagbare werklamp

06 April 2023

 EGO Power Plus breidt het assortiment accu-aangedreven tuinmachines uit met een nieuwe serie lifestyle producten die ideaal is voor avonturiers, kampeerders, technologieliefhebbers en festivalgangers. De nieuwe producten zijn met name interessant voor degenen die al in het bezit zijn van een EGO accu, omdat deze onderling uitwisselbaar zijn met alle EGO-producten.

 

Gerco de Graaf, Director of Sales bij EGO: "We zijn verheugd met de uitbreiding van ons aanbod met lifestyle producten. Onze accutechnologie is uitstekend geschikt voor tuinliefhebbers die lange tijd achtereen tuinieren en helpt ze bij het bereiken van mooie resultaten. Deze technologie is nu ook inzetbaar voor iedereen die zijn apparatuur buitenshuis moet opladen."

 

De eerste in het assortiment is de Nexus Escape omvormer (PAD5000E), een handig lichtgewicht apparaat dat overal kan worden gebruikt en meerdere apparaten kan opladen, zelfs op de meest afgelegen locaties. Met genoeg vermogen om luchtbedden op te pompen, telefoons op te laden en zelfs tv's van stroom te voorzien, is de Nexus Escape een must-have voor liefhebbers van het buitenleven.

Als upgrade van zijn voorganger de PAD1500E, kan de PAD5000E apparaten van stroom voorzien tot een maximumvermogen van 500 watt. Het nieuwe model bevat ook een 230V AC stopcontact, plus USB-A en USB-C poorten. Dankzij een extra USB-C PD-poort in combinatie met pass-through charging kunnen gebruikers de EGO-accu opladen terwijl de apparaten nog zijn aangesloten. Het beschikt ook over een LED-lampje en een zuivere sinusomvormer, waardoor deze gadget geschikt is voor het aandrijven van zelfs de meest gevoelige elektronische apparaten.

De omvormer kost €199,00 en is verkrijgbaar als een kit met een 2.5Ah EGO ARC lithium accu. Ontworpen om de optimale hoeveelheid stroom te leveren aan de meest uiteenlopende apparatuur, zorgt EGO's revolutionaire accutechnologie voor nul uitstoot, minder lawaai en minder trillingen, en gaat langer mee dan andere concurrerende accumerken en biedt een sterke, veilige en schone stroombron.

image

Verlichting 

Ook nieuw in het assortiment is de werklamp (LT1000E). De lamp is voorzien van 360-graden verlichting in natuurlijk wit licht en een USB-A-poort om essentiële apparaten van stroom te voorzien of op te laden en is een handige gadget om mee te nemen op een kampeertrip.

Met een compact weerbestendig ontwerp, geïntegreerd handvat en een gewicht van slechts 4,3 kg is deze draagbare en gemakkelijk op te bergen lamp gemakkelijk mee te nemen. Er is een functie waar de lamp op een knipperstand kan worden gezet als oplettendheid is vereist. Het is een must-have geschikt voor meerdere toepassingen. Met de 5 helderheidsinstellingen en een boost-modus zorgt de lamp voor maximale lichtsterkte. De ophanghaken en een statiefbevestiging bevinden zich aan de onderkant, wat de lamp ook geschikt maakt om grotere gebieden te verlichten. Met een 5.0Ah-accu werkt de lamp tot wel 35 uur. De lamp kost €289,00. 

image

Ventilator met vernevelingssfunctie 

Het lifestyle-assortiment wordt gecompleteerd door de ventilator met vernevelingsfunctie (FN1800E), geweldig voor gebruik bij sportevenementen, kampeertrips, festivals of barbecues, vooral op een warme zomerdag. Ook geschikt voor het verkoelen van terrassen. Deze 18’ nevelventilator heeft twee keer zoveel luchtstroom als een standaard 20” boxventilator, met vijf snelheden -plus turbostand- en luchtstroomaanpassingen.

Deze ventilator kost € 499,00, is draagbaar en stil met slechts 68 dB op de eerste snelheidsstand. Hierdoor is hij prima geschikt voor gebruik binnenshuis of in geluidsgevoelige omgevingen. De ventilator heeft een permanente en periodieke vernevelingsstand. Daarnaast kan hij worden ingesteld op vijf verschillende snelheden (700-2.350 L/s). Bij gebruik van een 5Ah accu zorgt hij tot 60 uur voor verkoeling.

image

 

Ga voor meer informatie naar: egopowerplus.nl en Challenge2025

Meer van EGO Power+
Reacties