Foto: schuifpui

Een schuifpui kopen voor de versmelting tussen binnen en buiten

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een schuifpui in hun woning te plaatsen. Dit creëert namelijk een ruimtelijker gevoel en meer lichtinval in huis.

23 December 2022

Nog een groot voordeel van schuifpuien, is het feit dat er geen sprake is van openslaande deuren, maar schuifdeuren. Het beperkt de ruimte dus niet, wat handig is voor de inrichting in je woning en tuin. Bij Houtenkozijnonline.nl maak je je houten schuifpui met glas perfect op maat.

In een aantal stappen bestel je je schuifpui

Allereerst maak je de keuze tussen een enkele of dubbele schuifpui. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van de ruimte in je woning en hoe jij het voor je ziet. Wanneer je deze keuze hebt gemaakt, is het tijd om alles naar wens in te vullen. Dit begint bij het doorgeven van de maten in millimeters. Let op, want er zijn minimale en maximale maten die gerealiseerd kunnen worden. Heb je hier alles goed ingevuld? Dan is het nu tijd voor de details.

De details in je pui

In de volgende stap bepaal je de kleur: crème, lichtgrijs of antraciet. Daarna vul je in hoeveel stapeldorpels je wenst. Stapeldorpels bepalen een groot deel van de uitstraling van je schuifpui. Hoe meer je er wilt, hoe minder lichtinval er is. Het minimum aantal stapeldorpels dat je kiest bij Houtenkozijnonline.nl is 2 en het maximale aantal is 8. Speel hier gerust mee op de website, want je krijgt direct een voorbeeld te zien van je keuzes.

Meegeleverd glas

In de volgende stap bepaal je of je wel of geen glas mee laat leveren met je schuifpui. In de meeste gevallen wordt gekozen voor meegeleverd glas. Wil jij dit ook? Dan kies je voor dubbel glas (hr++) of triple glas (hr+++). Hierna vink je aan of je 1 of 2 zijden gelaagd wilt. Gelaagd glas is een type veiligheidsglas waar niet eenvoudig doorheen gebroken kan worden. Mocht dit glas toch beschadigd raken, zal het bij elkaar gehouden worden door een folielaag.

De laatste stap in de bestelprocedure

Je schuifpui is bijna 100% samengesteld! In de laatste stap heb je nog wat keuzemogelijkheden, zoals ventilatieroosters, horren en roedes. Vul dit naar wens in en je bent klaar om je bestelling te plaatsen. Wil je eerst een nóg beter beeld krijgen van hoe het er uiteindelijk uit komt te zien in je ruimte? Bekijk het dan in augmented reality! Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een smartphone.

Stel je vragen aan het team

Het enthousiaste team staat iedere werkdag klaar om je van advies te voorzien en om je vragen te beantwoorden. Meer informatie en de contactmogelijkheden vind je op de website van Houtenkozijnonline.nl.  

Reacties