Profielfoto van LUXboX
LUXboX
Lorentzstraat 3b, 6716 AD Ede
maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Een dakkapel of een dakserre?

LUXboX dakserres zijn altijd maatwerk. Maak daarom een afspraak in ons belevingscentrum.

Een dakkapel of een dakserre?
Als je offertes gaat aanvragen voor een dakserre en een dakkapel, lijkt het vaak of een dakkapel goedkoper is. Er wordt dan dus ook snel voor een dakkapel gekozen. Wat veel mensen alleen niet weten, is dat een dakkapel na plaatsing nog niet af is waar onze dakserres dat wel zijn. En, in de offerte van de dakkapel zijn vaak nog geen opties zoals ventilatieroosters en installatie meegenomen. En zodra de dakkapel is geplaatst je zelf nog allerlei werkzaamheden uitvoeren zoals aftimmeren en verven (of extra bedragen rekenen voor uitbesteding). Nog meer kosten die er dus later nog bovenop komen. Tel je dit allemaal bij elkaar op, is de prijs van een dakkapel nagenoeg gelijk met een afgemonteerde dakserre.

Voor hetzelfde bedrag kun je dus een veel mooiere en uitgebreidere opbouw laten plaatsen. Een dakserre van LUXboX is namelijk compleet. Voor de prijs in onze offerte krijg je alles: een uitgebreid model dat direct bruikbaar is, installatie én afwerking zodat je aan het eind van de dag direct van je dakserre gebruik kunt maken.

Geen verborgen kosten! Al met al ben je dezelfde prijs kwijt voor een dakkapel als een dakserre, maar scheelt een dakserre je een hoop gedoe.

Daarom een dakserre:
- Geplaatst en in gebruik in 1 dag
- Maakt je ruimte écht mooier
- Voordeliger dan aanbouw

Meer informatie
Bezoek ook eens onze website voor meer informatie en/of kom langs in ons belevingscentrum.