Foto: 2014/Wandgootsysteem-Legrand.jpg

Wandgootsysteem Legrand

Nieuw Van Geel GWO Snap-on wandgootsysteem bij Legrand.

Legrand Nederland gelooft in efficiënt en duurzaam gebouwde werkplekken, die tegelijk esthetisch zijn en van alle gemakken voorzien. Een essentiële rol is hierbij weggelegd voor elektrotechnische installaties. Alle onderdelen die u nodig heeft voor een snelle, veilige, stijlvolle en duurzame installatie, heeft Legrand in eigen beheer en stemt zij perfect op elkaar af. Dat geldt ook voor het nieuwe GWO Snap-on stalen wandgootsysteem. Dankzij deze systemen worden werkplekken stijlvoller en duurzamer dan ooit van voedings- en data-aansluitingen voorzien.

Compact en discreet

Het nieuwe Van Geel systeem bestaat uit een stalen wandgoot met een dekselopening van 45 mm, waar u de voeding en data-aansluitingen direct, zonder montagedozen, adapters of afdekramen te gebruiken, in kunt klikken. Dit werkt niet alleen sneller, maar omdat het Mosaic schakelmateriaal gelijk met de voorzijde van de romp ligt, oogt het ook veel mooier. Bovendien kan dankzij deze constructie toch een grote hoeveelheid kabels worden geplaatst in een relatief kleine wandgoot.

Resultaat? De wandgoot is discreet aanwezig in de ruimte, is duurzamer én kostenbesparend. De voordelen op een rijtje: Compact, met meer kabelcapaciteit. Minder onderdelen voor hetzelfde resultaat. Snelle montage, door direct inklikbaar Mosaic schakelmateriaal. Uitgebreid aantal functies, zoals WCD, data, schakelaars, VGA en USB. Esthetisch, door perfect op elkaar afgestemde onderdelen.

Kenmerken Legrand

- Wandgoten leverbaar in:
85x50mm (symmetrisch);
100 x 50mm(symmetrisch)
130Ax 50mm asymmetrisch;
- Kleur: wit (RAL 9003);
- Lengte: 2000 mm
- Compleet pakket met hulpstukken, scheidingschotten en toebehoren
- Voorzien van direct inklikbare wandcontactdozen voor
reguliere bekabeling en snelstekerverbindingen
- Voorzien van direct inklikbare LCS2 data-outlets en adapters
voor data-outlets van andere merken

Meer informatie: www.legrand.nl

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties