Foto: 2017-10/gira-schakelmateriaal.jpg

Design voor elke sfeer met Gira schakelmateriaal

Gira bevat maar liefst 10 schakelaarprogramma's met meer dan 300 functies.

Zo heb je meer dan 80 afdekraamvarianten en verschillende basiselementen in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. Afdekramen, schakelaars en basiselementen kunnen onafhankelijk van elkaar worden vervangen om nieuwe functies toe te voegen of esthetische accenten aan te brengen. Op die manier is het mogelijk de Gira producten passend bij jouw interieur samen te stellen. Erg leuk, zeker als je bedenkt dat het Gira schakelmateriaal meermaals bekroond is met internationaal gerenommeerde designprijzen.

Gira designconfigurator

Met de Gira designconfigurator kun je de veelzijdige afdekraamvarianten van de Gira schakelaarprogramma’s met verschillende functies combineren. Er zijn 10 schakelaarprogramma’s, meer dan 50 afdekraamvarianten en talrijke basiselementen in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. Naast lichtschakelaars en wandcontactdozen kunnen ook intelligente functies zoals de Gira tastsensor 3 en het Gira huisstation video opbouw worden toegepast.

De Gira designconfigurator kan online worden opgeroepen en is als gratis app verkrijgbaar voor apparatuur met iOS- en Android-besturingssystemen.

Reacties