Foto: inductieladers Legrand

Altijd verbonden!

Draadloos opladen met inductieladers van Legrand en Bticino

Thuis, op het werk, op reis … een opgeladen smartphone is de eerste voorwaarde om bereikbaar te zijn. Draadloos opladen doet men voortaan met de nieuwe inductieladers van Legrand. Enige voorwaarde is dat de smartphone voorzien is van een inductieontvanger.

Maximale autonomie

De nieuwe inductieladers van Legrand zijn geschikt voor integratie in woningen en kantoren. Ze zorgen voor totale flexibiliteit en bovendien zijn er oplossingen voor binnen- en buitentoepassingen.

De inductieladers worden ingebouwd in de muur of geïntegreerd in het meubilair. Ze zijn discreet aanwezig in elk interieur Waar of hoe dan ook toegepast, maximale autonomie en mobiliteit is gegarandeerd.

Esthetisch en functioneel

De inductieladers zijn verkrijgbaar in de schakelmateriaal programma's Mosaic van Legrand, maar ook in LivingLight en Axolute van BTicino. Er is bijvoorbeeld de weerbestendige antivandaal inductielader (1000 mA, IK08, IP66, klasse II ZLS) in een gemetalliseerde afwerking. Of de platte, ronde (diameter 80 mm) inductielader voor montage in het meubilair, inclusief micro-USB/USB-snoer (IK04, IP44, klasse II ZLS).

De laadtijd naar 100% van elke smartphone - uitgerust met een inductieontvanger -bedraagt maximaal 2 uur 45 minuten.

Bovendien is de draadloze inductielader voor inbouw in de muur voorzien van een bijkomende USB-poort (type A). Deze biedt de mogelijkheid om een tweede toestel - smartphone of tablet - met kabel op te laden.

Reacties