METDOMOTICA introduceert het Smart Home Spreekuur

Wil je meet weten over Smart Living? Dan kan het Smart Home Spreekuur van METDOMOTICA jou daarbij helpen!

30 April 2019

Smart living en slim wonen. Eindelijk toegankelijk! METDOMOTICA – de eerste en enige onafhankelijke smart home adviseur in Nederland – introduceert het Smart Home Spreekuur.

Zaterdag 4 mei aanstaande organiseert METDOMOTICA het Smart Home Spreekuur. Tijdens dit spreekuur nemen we consumenten mee in alle mogelijkheden van slim wonen: energie besparen, makkelijk bedienen, extra veiligheid, meer comfort en langer thuis wonen, het kan allemaal METDOMOTICA.

Het doel van het spreekuur is om consumenten laagdrempelig kennis te laten maken met domotica. Er zijn op dit gebied nogal wat mogelijkheden en vrijwel elke dag komen er nieuwe producten en aanbieders bij. Waar begin je dan als consument? Op deze vraag geeft METDOMOTICA antwoord. Als enige onafhankelijke adviseur in Nederland geven wij advies over alle systemen in de markt. Ongebonden en objectief. Tijdens het Smart Home Spreekuur kunnen klanten aangeven wat voor hun relevant is. Daarnaast kunnen ze leren van en inspelen op situaties van andere klanten die tegelijkertijd het Smart Home Spreekuur bezoeken. METDOMOTICA laat de consument door de bomen het bos weer zien zodat hij of zij zelf op basis van goede informatie kan kiezen voor het domotica systeem wat het beste past.


Het Smart Home Spreekuur van METDOMOTICA wordt elke eerste zaterdag van de maand om 13:00 en 16:00 gehouden in de showroom in De Meern. De kosten bedragen € 79,-.

Wil je meer weten? Kijk dan op metdomotica.nl/spreekuur

 

Reacties