Zelf een schuifdeur monteren met Intersteel

Een stijlvolle DIY-schuifdeur Cubo met minimalistische uitstraling.

02 Augustus 2020

De trend van minimalistische interieurs met industriële accenten zie je terug in veel woningen. Daarnaast is er de behoefte om ruimtes af te scheiden of om ruimte te besparen. Dat kan nu in stijl gerealiseerd worden door consumenten zelf met de DIY(do-it-yourself)-schuifdeur Cubo, die een strak uiterlijk combineert met hoogwaardige kwaliteit.

De DIY-schuifdeur Cubo past in elk interieur en kan worden gebruikt op allerlei plaatsen. Hij sluit een ruimte stijlvol af, maar neemt zelf weinig ruimte in. De schuifdeur kan bijvoorbeeld geplaatst worden tussen de hal en de woonkamer, als scheiding tussen woon- en eetkamer of ter afscheiding van een inloopkast of walk-in closet. Uitgevoerd met zwart aluminium profielen heeft de schuifdeur een strakke, industriële uitstraling. En omdat de DIY-schuifdeur Cubo is voorzien van glas - naar keuze transparant of mat - valt het licht er doorheen, wat de ruimte een open sfeer geeft.

In het assortiment van Intersteel is de DIY-schuifdeur Cubo een nieuwe uitbreiding. De deur bestaat uit een zwart aluminium profiel en vier glaspanelen die eenvoudig te monteren zijn. Hij is verkrijgbaar in vier varianten: een deur van 215 cm hoogte of een van 235 cm hoogte, met transparant glas of met matglas. Dit geharde glas is 6 mm dik. De deur is 98 cm breed en 2,8 cm dik. Hij wordt geleverd met het stalen Basic ophangsysteem, dat voorzien is van een matzwarte poedercoating. Voor een goede geleiding van de schuifdeur zorgen de meegeleverde deurstoppers, afstandhouders en de vloer­geleider. Vanzelfsprekend wordt deze complete DIY-set aangeboden inclusief bevestigings­materiaal en een uitgebreide montagehandleiding.

Reacties