Unieke deurkrukken creëren trendy look in interieur

Bij de inrichting van een woning of kantoor wordt steeds meer aandacht besteed aan details, want juist die maken het verschil.

29 December 2021

Intersteel introduceert daarom drie nieuwe stijlvolle deurkrukken die met zorg zijn vormgegeven. Bij iedere interieurstijl is passend deurbeslag beschikbaar.

De nieuwe deurkrukken hebben een trendy uitstraling die zorgt voor de finishing touch in een stijlvol interieur. Ze hebben elk hun unieke vormgeving en worden uitgevoerd in de trendkleuren van nu: mat zwart, grijs en mat messing. Deurkruk Sora kenmerkt zich door zijn ronde design, terwijl deurkruk Tiga zich onderscheidt door zijn strakke lijnenspel. En bij deurkruk Zaia valt de licht gebogen greep op. Alle drie worden ze geplaatst op een ronde, geveerde rozet (Ø 50x7 mm) die ervoor zorgt dat de kruk na gebruik meteen weer terugveert in horizontale positie. Uiteraard zijn accessoires zoals rozetten met sleutelgat, profielcilindergat en een toilet-/badkamersluiting in dezelfde kleuren verkrijgbaar. De deurkrukken worden per paar geleverd, inclusief bevestigings­materiaal, zodat ze gemakkelijk gemonteerd kunnen worden.

Meer informatie: www.intersteel.nl

Reacties