Foto: Weekamp-deuren-deur-aanschaffen-1

Wat is jouw favoriete stijl? Industrieel, landelijk, modern of klassiek?

Deuren zijn hét visitekaartje van jouw woning en maken je interieur pas écht compleet.

Weekamp Deuren biedt een uitgebreid assortiment met alle deuren voor jouw huis. Zo kun jij jouw woonstijl helemaal doorvoeren.

Binnendeuren

Binnendeuren kunnen jouw interieur extra karakter geven. De binnendeuren zijn voorzien van de unieke S-Core® kern, waardoor de deuren stabiel en vormvast zijn en beter bestand tegen vocht. Weekamp binnendeuren zijn FSC® en KOMO gecertificeerd en je krijgt maar liefst 12 jaar garantie.

Buitendeuren

Buitendeuren bepalen de identiteit van jouw woning, als dit nu gaat om voordeuren, achterdeuren, terrasdeuren of garagedeuren. De buitendeuren zijn van duurzame kwaliteit waarbij extra gelet wordt op isolatie, inbraakwerendheid en letselschadeveiligheid door bij grote glasopeningen veiligheidsglas toe te passen. Jouw eigen woning bouwen of renoveren is een spannend avontuur en tegelijkertijd een leuke uitdaging. Weekamp helpt je graag met deur om jouw woonwensen werkelijkheid te laten worden. Weekamp Deuren zijn échte stijlmakers met zowel binnen- als buitendeuren.

Jouw eigen woning bouwen of renoveren is een spannend avontuur en tegelijkertijd een leuke uitdaging. Weekamp helpt je graag met deur om jouw woonwensen werkelijkheid te laten worden. Weekamp Deuren zijn échte stijlmakers met zowel binnen- als buitendeuren.

Binnendeuren >
Voordeuren >
Achterdeuren >
Terrasdeuren >
Garagedeuren >

Binnendeuren

Elk huis heeft zijn eigen sfeer. Binnendeuren worden steeds meer gezien als stijlmiddel en vormen een beeldbepalend onderdeel van het interieur. Ze worden daarom bewust gekozen op hun sfeer en karakter. Bijvoorbeeld in de vorm van de profilering. Daarbij zijn de deuren nog van een extra persoonlijk accent te voorzien door de selectie van het glas. De binnendeuren van Weekamp zijn tijdloos. Het materiaal van de deuren is FSC® gecertificeerd en voldoet aan de geldende keuringseisen voor bouwmaterialen. Daarnaast is er een breed assortiment beslag en lijstwerk.

Deuren met glas maken een ruimte visueel groter en zorgen voor meer licht. Bij iedere deur met glas is een bijpassende dichte paneeldeur te verkrijgen.

Op deze manier kun jij jouw woning volledig in één en dezelfde stijl doorvoeren. Een groot deel van de paneeldeuren kunnen in 4 verschillende profileringen uitgevoerd worden.Oftewel, je kiest eest een deurmodel uit en vervolgens de uitvoering. Elke uitvoering heeft een eigen profilering en paneel, wat de deur zijn unieke uitstraling geeft. De deuren zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar met bijpassend deurbeslag.

Bepaal jouw eigen stijl

Weekamp Deuren biedt een ruim assortiment binnendeuren, van modern tot klassiek. Hieronder worden een aantal stijlen toegelicht.

Industrieel

Houd je van stoere, natuurlijke materialen? Dan passen deze binnendeuren perfect in je interieur. De deuren hebben een industriële look door de minimalistische stijlen en strakke vormgeving. Ze hebben de uitstraling van staal, maar zijn gemaakt van hout.

Strak

De deurmodellen met brede stijl en hoge boven- en onderdorpel zijn uitgevoerd met een rechte profilering. Dichte modellen zijn voorzien van een vlak paneel. Bij de modellen met glas is de ruit in de fabriek gemonteerd. Daardoor ontbreken glaslatten en krijgt de deur een strakke uitstraling.

Modern-klassiek

Bij het ontwerpen van de modellen is gezocht naar maatverhoudingen die het karakter versterken. Door te variëren met de breedte van de stijlen en dorpels krijgt iedere deur zijn eigen identiteit. De rechte profilering van de stijlen en dorpels draagt bij aan het strakke uiterlijk.

Eigentijds

De deuren uit deze serie zijn ontworpen met verrassende en echt unieke details. Door de subtiele dieptewerking vormt de deur een fraai accent in een vlakke muur. Er zijn diverse ontwerpen, waarbij zowel dichte deuren als deuren met glas beschikbaar zijn.

Landelijk

Deuren met een facetprofilering worden het meest toegepast. Dat komt door de combinatie van een klassieke basisvorm en een strak karakter. Daardoor is deze profilering in alle woonstijlen goed toe te passen. Van dichte tot glasvarianten, van eenvoudige modellen met een enkel paneel tot modellen met roedeverdeling.

Tijdloos

De facetprofilering biedt de combinatie van een tijdloos karakter en een strakke detaillering. Het maakt de deur universeel toepasbaar in ieder interieur. Door de brede toepassing van deze uitvoering zijn er veel modellen in het voorraadassortiment opgenomen.

Romantisch

De deur met stijlen en dorpels heeft van nature een romantisch karakter. Met de kraalprofilering kan dit karakter versterkt worden. Bij deze uitvoering is het bossingpaneel voorzien van een rechte bossing: een echt historisch detail. Bij deze collectie is ook een mooi assortiment glas in lood beschikbaar. Dat perfect past bij deze stijl.

Geïnspireerd geraakt? Kijk op weekampdeuren.nl

Voordeuren

Weekamp weet als geen ander dat deuren voor een groot deel de identiteit van de gevel bepalen. Daarom bieden de modellen van Weekamp een balans tussen een uitgesproken karakter en een tijdloze detaillering.En Weekamp besteedt niet alleen aandacht aan de buitenzijde van een voordeur, maar ook aan de binnenzijde.

Details maken de stijl

De deurenserie van Weekamp staat bekend om de zorg en aandacht voor details. De roosterdeuren zijn niet voor niets de mooiste. Sierlijk lijstwerk, ambachtelijke roosters die tevens inbraakwerend zijn en fraai hang- en sluitwerk kenmerken deze deuren.

Een woonstijl wordt door een deel bepaald door de vormgeving, maar vooral ook door de keuze van het materiaal. Daardoor passen houten deuren zo goed in moderne woningen. De natuurlijke uitstraling en het warme gevoel maken van een huis een ‘thuis’.

Klassiek

Naast de klassieke indeling met een groot rooster biedt het assortiment diverse varianten met smalle roosters. De deuren met rooster zijn voorzien van een draairaam. Hierdoor kan eenvoudig en met een veilig gevoel frisse lucht binnen worden gelaten. Het raam is voorzien van hoogwaardige tochtwering.

Eigentijds

De eigentijdse deuren van Weekamp zijn trendy in de vlakverdeling en detaillering. Ze gaan een leven lang mee en passen vrijwel in iedere omgeving. Er zijn verschillende eigenzinnige modellen, zoals de strakke deuren met een patroon van ingefreesde groeven. En of je voorkeur uit gaat naar veel of weinig glas, alle uitvoeringen zijn inbraakwerend en zijn afgestemd op isolatieglas.

Stoere deuren

Stoer, stevig en authentiek. Dat zijn elementen uit het landelijke leven die je terugziet in deze deuren, maar vormgegeven naar de huidige tijd. De deuren zijn leverbaar met of zonder vensters en in verschillende vlakverdelingen en vormen. Omdat glas licht brengt in de hal, zijn er modellen met glas. En of je nu weinig glas in je voordeur wilt of veel, alles is mogelijk. Zelfs in combinatie met een rooster.

Moderne deuren met RVS accenten

Voor de moderne woonstijl zijn er de TriComfort® deuren van Weekamp. Bij deze deurenserie zie je geen houtnerven en met het verzonken glasdetail is de buitenzijde van de deur volledig glas. Deze deuren met RVS accenten geven jouw woning een strakke uitstraling. Daarnaast zijn de deuren uitgebreid getest op inbraakveiligheid, duurzaamheid en isolatie. De deuren zijn verkrijgbaar in alle maten en kleuren met bijpassend beslag.

Dit waren nog niet alle stijlen. Meer weten? Kijk op weekampdeuren.nl.

Achterdeuren

Achterdeuren worden gebruikt bijvoorbeeld als keukendeur, balkondeur of als schuurdeur. Bij achterdeuren is het belangrijk om rekening te houden met de mate van lichtinval.

Terrasdeuren

Terrasdeuren kunnen op diverse manieren toegepast worden. Bijvoorbeeld als dubbele openslaande deuren naar het terras of naar het balkon. Als enkele deur worden ze vaak toegepast als tuindeur of achterdeur. Ook deze deuren bepalen het gezicht van je woning en verdienen daarom zeker de nodige aandacht.

Garagedeuren

Garagedeuren vervaardigd van hoogwaardige materialen. Garagedeuren voorzien van U-groeven of V-groeven. Vind je opgelegde latten mooier of juist helemaal strakke gladde garagedeuren. Weekamp biedt diverse modellen die passen bij je overige deuren.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een deur

Met een deur bepaal je een groot gedeelte van jouw woning. Het kiezen van een deur is voor veel mensen best een lastige klus. Want waar moet je eigenlijk allemaal op letten?

Checklist voor jouw nieuwe deur:

1. Kies voor één deurmodel of juist voor een variatie aan deuren. Dat laatste zorgt voor een eigen karakter en sfeer van het huis. Houd bij het kiezen van een deur rekening met de functie van de ruimte waarin de deur komt.
2. Belangrijk bij aanschaf van binnendeuren is de unieke stabiele kern, de S-Core® kern. Deze deuren zijn opgebouwd uit een combinatie van een vormvaste kern en gladde, vochtbestendige dekagen en panelen.
3. Wel of geen glas? Deuren met glas maken een ruimte visueel groter en ze zorgen voor meer licht. Kies het glas dat bij jou past.
4. Welk deurbeslag past bij jouw deur? Beslag is een belangrijk onderdeel van een deur. Elk beslag creëert weer een ander aanzicht. Voor iedere deur een bijpassende deurklink. Denk ook aan toiletgarnituren, sleutelrozetten en eventuele schuifdeurkommen.
5. Welke accessoires kies jij? Maak je deur compleet met een schuifdeursysteem, tochtvaldorpel of aftimmerlijst. Vergeet niet om je voordeur te voorzien van goede sloten en een mooie brievenbus.
6. Stomp of opdek? Er zijn 2 soorten deuren: stompe en opdekdeuren. Een stompe deur valt in het kozijn. Bij een opdekdeur valt de opdekrand over het kozijn heen.

Voldoende inspiratie opgedaan? Stel dan nu je eigen binnendeur samen.

Laat je volledig ontzorgen

Weekamp neemt je graag alle zorgen uit handen met de Weekamp Montage Service. Weekamp komt de deur(en) digitaal meten en monteren de deur(en) vakkundig af. Weekamp regelt alles voor je. Bovendien krijg je maar liefst 6 jaar garantie op de montage. Hiervoor ontvang je van een garantiecertificaat.

Stappenplan

1. Bestel je deur bij jouw Weekamp dealer.
2. Je ontvangt een ontvangstbevestiging met aanvullende informatie over de Weekamp Montage Service.
3. Het Weekamp Montage Team komt bij je thuis de situatie inspecteren en de deur(en) meten.
4. Je ontvangt een definitieve opdrachtbevestiging.
5. Het Weekamp Montage Team komt bij je thuis de deur(en) monteren.
6. Je ontvangt de garantiecertificaten.

Wil je gebruikmaken van Weekamp Montage Service, dan is het belangrijk dat de deur is voorzien van glas, slot, scharnieren en gemonteerd beslag. Wanneer gewenst, kunnen er in veel gevallen huidige cilinders overzetten.

Weekamp High Performance

Met Weekamp High Performance hang- en sluitwerk ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Al dit hang- en sluitwerk is onderworpen aan een fabriekstest en voldoet aan de strengste normen voor gebruiksgemak, duurzaamheid en veiligheid. Door Weekamp de deur fabrieksmatig te laten voorzien van hang- en sluitwerk, ben je verzekerd van passende infrezingen volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen® en een goede afwerking.

Reacties