Foto: 2017-11/large-StoreMax-staand_textieldeuren_2x_eigentijds-grijs_1x-warm-wit.jpg

Textieldeuren brengen warmte & sfeer dit seizoen!

De warme dagen maken weer plaats voor een nieuw en fris seizoen

Dat betekent dat we vaker in huis zijn en meer warmte en sfeer zoeken. Dé manier om instant knusheid te krijgen, is door gebruik te maken van warme materialen. StoreMax lanceert daarom een geheel nieuw product in de markt waarmee iedereen, voor een betaalbare prijs, een mooie schuifdeurkast op maat kan maken met textiel. Een functioneel én decoratief product om jouw huis gezellig te maken.
De textieldeuren zijn verkrijgbaar in stijlvolle kleuren die een warme sfeer benadrukken. Zo zijn de drie kleuren eigentijds grijs, warm wit en levendig bruin probleemloos in elke interieurstijl te combineren.

Aaibaar textiel
Het textiel is vervaardigd van 100% polyester waardoor het niet verkleurd, stevig in het frame klemt en eventueel vuil makkelijk te verwijderen is. De achterzijde van het textiel is voorzien van een verduisterende backing. Hierdoor is het materiaal extra stevig en behoud het zijn vorm in het frame. Het grove weefsel aan de voorzijde geeft het textiel een natuurlijk en warm karakter.


Eenvoudig zelf op maat te maken
De textieldeuren kun je zelf naar wens op maat maken, zodat het perfect in jouw ruimte past. De aluminium omlijsting kun je gemakkelijk om maat zagen en het textiel kun je vervolgens met een pees in het frame klemmen en de randen met een schaar afknippen. Wanneer je de rail ook op maat hebt gezaagd, kun je deze op het plafond en vloer bevestigen en de deuren er in hangen. En voilà, je kunt genieten van jouw op maat gemaakte textieldeuren!

Verkrijgbaarheid
StoreMax textieldeuren zijn verkrijgbaar bij Hornbach, Formido, Hubo, Multimate en Kluswijs.

Reacties