Foto: Svedex-binnendeur-klassiek-landelijk-wonen

Svedex Character stijldeur

De Svedex Character stijldeur als moderne klassieker voor landelijk wonen.

In de stijlsoort ‘Elegant’ biedt Svedex de Character-serie. Deze stijlvolle glas- enpaneeldeuren geven een interieur een statig cachet en passen perfect bij een landelijke of een jaren ’30 woning. Bij een aantal glasdeuren kan men kiezen voor glas in lood in verschillende vormen, kleuren en motieven. En de kleur van de deur? Deze kan worden uitgevoerd in Alpine wit, Extra wit of Warm wit.

Combineer

Een glasdeur uit de Character serie laat zicht uitstekend combineren met een eigentijdse lijndeur voor een spannend contrast. Wat de lijndeuren betreft was Svedex haar tijd al ver vooruit toen ze begin jaren ‘90 is gestart met het ontwikkelen van lijnfrezingen in vlakke afgelakte deuren. Svedex heeft tegenwoordig in haar collectie dan ook tal van lijndeuren met exclusieve lijndesigns die zowel in een klassiek als in een modern interieur passen.

Een fraaie stijldeur vraag om garnituur in stijl. Svedex heeft een nieuw en uitgebreid programma met garnituren van hoge kwaliteit in smaakvol design. De moderne klassiekers van Elegant laten zich bijvoorbeeld mooi combineren met stijlvolle Svedex Enzi handgreep.

Verkoopinformatie

Svedex stijldeuren zijn te koop bij Svedex verkooppunten door heel Nederland.

Publicatiedatum: 1 juni 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties