Foto: Skantrae-Nano-TopCoat-designdeur

Skantrae Nano TopCoat® designdeur

Skantrae Nano TopCoat®: de nieuwe afgelakte designdeur.

Skantrae heeft een nieuwe serie afgelakte deuren aan het programma toegevoegd: Nano TopCoat®. Deze strakke, gladde opdekdeuren zijn standaard afgelakt in de kleur RAL 9010 (zuiver wit) en zijn voorzien van voorgemonteerd blank of nevel glas. Hierdoor is het afhangen van deze deuren erg eenvoudig. Binnen 15 minuten een nieuwe deur in uw interieur. Dat is handig!

Designdeuren Skantrae

Deze serie bestaat uit liefst 17 modellen met verschillende groefdesigns en glasdeurmodellen. Met deze afgelakte deuren speelt Skantrae in op de nieuwe ontwikkeling op het gebied van gemak, snelheid en strak design.

Ook op alle aspecten van kwaliteit en duurzaamheid scoren de Nano TopCoat® deuren zeer goed. De deuren zijn voorzien van een massieve kern en afgewerkt met de speciale TopCoat®-finish; een extreem krasvaste UV-laklaag. Bovendien zijn de deuren voorzien van het KOMO-keurmerk. Het KOMO keurmerk garandeert een constante kwaliteit, een zeer belangrijk aspect in de bouwwereld van vandaag de dag. Vanzelfsprekend zijn ook deze Skantrae deuren gemaakt van FSC-gecertificeerde materialen.

Meer informatie: www.skantrae.com

Publicatiedatum: 20 mei 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties