Foto: /282248.jpeg

Kegro ontvangt PassiefHuis certificaat voor KegaPro+ deuren

Kegro heeft voor haar KegaPro+ deuren het PassiefHuis certificaat buitendeuren ontvangen.

 

Kegro heeft voor haar KegaPro+ deuren het PassiefHuis certificaat buitendeuren ontvangen.

Het PassiefHuisproductcertificaat is een erkend, van origine Duits keurmerk voor goedgekeurde producten voor passief bouwen en wordt uitgegeven door het PassifHaus Institut in Darmstadt. Het certificaat wordt uitgereikt aan producten die helpen een woning energiezuiniger te maken. Hiervoor moet een product onder andere een goede isolatie en een permanente luchtdichtheid garanderen.

Kegro heeft met KegaPro+ energiebesparende deuren een nieuw product ontwikkeld dat een combinatie biedt van de best mogelijke thermische isolatie en de reeds zeven jaar bewezen techniek uit het KAI-concept. Dit maakt KegaPro+ tot een totaaloplossing voor energiezuinige woningbouw. Het concept is inmiddels in diverse projecten uitgevoerd.

'Wij geloven dat passief bouwen de toekomst is. Kegro is er dan ook enorm trots op dat de KegaPro+ energiebesparende deuren het PassiefHuis certificaat buitendeuren hebben ontvangen,' zegt Henk Breel, commercieel directeur bij Kegro, trots. 'Het is voor Kegro een aanmoediging om door te gaan met het ontwikkelen van producten die het passief bouwen ondersteunen.'

Publicatiedatum: 24 april 2012

Meer informatie over PassiefHuis is te vinden op www.passiefhuis.nl.

Reacties