Designdeurkruk Intersteel ‘Living - Black’

09 Januari 2016

Designdeurkrukken verfraaien het interieur. Collectie ‘Living - Black’ van Intersteel speelt in op deze trend.


Zwart is momenteel zeer trendy. Ook in het interieur. Intersteel heeft een groot aantal designcollecties waarbinnen de zwarte varianten erg in de belangstelling staan. Dit inspireerde de designers tot het ontwerpen van een zeer complete collectie deurkrukken en accessoires in zwarte uitvoering: de Living - Black collectie.

Al springen deurkrukken in je huis of kantoor vaak niet meteen in het oog, wanneer je de juiste harmonie weet te treffen tussen materiaal en kleur van de (voor)deur in samenhang met je interieur, voeg je elementen toe die je hele interieur een stukje fraaier, spannender en completer maken. Ronald Taling, commercieel directeur van Intersteel: “Details zijn bepalend voor de uitstraling van je interieur. Deurbeslag maakt daar zeker onderdeel van uit. Met deze trendy en uitgebreide nieuwe collectie kun je één lijn creëren in je woning. Met net dat beetje extra aandacht voor een interieur, creëer je een bijzondere finishing touch.”

De zwarte collectie is een van de breedste series van Intersteel. Zo biedt deze lijn naast binnen-, buiten- en raambeslag ook meubelgrepen en accessoires als deurstoppers en leuninghouders. De zwarte lijn loopt als een rode draad door je interieur. Van de voordeur via de gang naar de andere woonvertrekken; voor iedere ruimte zijn er zwarte accessoires beschikbaar. Denk hierbij aan veiligheidsbeslag, deurknoppen, wc-rozetten en de eerder genoemde deurstoppers en leuninghouders. Door de zwarte ‘kleur’ ontstaat één geheel. Er is keuze uit twee vormen, vierkant en rond/ovaal, zodat iedereen de lijn kan kiezen die het beste bij zijn smaak of stijl past.

Publicatiedatum: 9 januari 2016

AANBEVOLEN

Veilig deurbeslag

Weekamp Deuren biedt een breed assortiment bijpass...

Deuren: sesam, open u!

Twee dezelfde huizen krijgen een compleet eigen ui...

De mooiste, sfeervolste en stoerste binnendeuren voor elk interieur

Binnendeuren met glas bijvoorbeeld of van zwart st...

Paneelbinnendeuren

Binnendeuren met glas-in-lood geven en een extra d...

Moderne binnendeuren

De collectie van Weekamp biedt o.a. een ruim assor...

Wat is jouw favoriete stijl? Industrieel, landelijk, modern of klassiek?

Deuren zijn hét visitekaartje van jouw woning en ...
Advertentie