Moderne binnendeuren

De collectie van Weekamp biedt o.a. een ruim assortiment binnendeuren. Voor diverse stijlen, van klassiek tot heel modern.

Weekamp binnendeuren

De binnendeuren van Weekamp zijn tijdloos en karakteristiek. Weekamp biedt een oplossing voor iedere ruimte en omdat iedere ruimte een andere functie heeft kunnen verschillende stijlen moeiteloos gecombineerd worden. Maak de deur vervolgens compleet met een breed assortiment aan beslag en lijstwerk

Kies uw favoriete uitvoering

Binnendeuren worden steeds meer gezien als stijlmiddel en vormen een beeldbepalend onderdeel van het interieur. Ze worden daarom bewust gekozen op hun sfeer en karakter. Bijvoorbeeld in de vorm van de profilering. Elke binnendeur heeft een eigen profiel en paneel, wat de deur zijn unieke uitstraling geeft. Weekamp onderscheidt 4 verschillende uitvoeringen:

Waarom Weekamp binnendeuren?

De deuren zijn opgebouwd uit een combinatie van een vormvaste kern en gladde, vochtbestendige deklagen en panelen. De gelamineerde kern S-Core®, is uniek voor Weekamp. De deuren worden afgewerkt met een gladde witte grondlak. Het materiaal van de deuren is FSC® gecertificeerd en voldoen aan de geldende keuringseisen voor bouwmaterialen. 

Door het hoogwaardige materiaal en deze afwerking zijn de deuren uiterst vormvast en kan Weekamp maar liefst 12 jaar garantie bieden. 

Alles is mogelijk!

De deuren zijn verkrijgbaar uit voorraad in vele standaardmaten. Maar je kunt ook deuren geheel op maat laten maken. Compleet voorzien van alle infrezingen voor sloten en deurkrukken, beglaasd en gespoten in elke kleur die je maar wilt. 

Kijk op weekampdeuren.nl voor het complete assortiment en inspiratie. Vraag gratis de brochure aan.

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij:

T. 0523 – 625 300
E. info@weekampdeuren.nl
I: www.weekampdeuren.nl