Living White collectie speelt in op nieuwste woontrends

Het succes van de Living Black collectie wordt opgevolgd door de nieuwe Living White collectie.

07 April 2019

Na de populaire Living Black collectie komt Intersteel nu met een nieuwe lijn deurkrukken en accessoires: de Living White collectie. De collectie past prima in de huidige woontrend met zijn natuurlijke en rustige tinten als beige en bruin met hier en daar een fel accent. Wit is immers een tijdloze kleur die prima combineert met iedere andere kleur in het interieur. Het creëert niet alleen rust en licht, maar verfrist ook de uitstraling van uw woning.

Vier modellen


De nieuwe collectie bestaat uit vier modellen deurkrukken: de Minos en Hera zijn hoekig van vorm en worden op een vierkant rozet geleverd, waar de Bastian en Bjorn gekenmerkt worden door ronde contouren met bijpassend rond rozet. Alle rozetten zijn voorzien van nokken, waardoor ze beter op hun plek worden gehouden. Daarnaast bevatten ze ook een veer, die ervoor zorgt dat de kruk na gebruik weer terugveert naar zijn originele horizontale positie.

Accessoires


De deurkrukken zijn te combineren met diverse andere producten en accessoires. Denk bijvoorbeeld aan rozetten met sleutelgat, profielcilindergat of een toilet-/badkamersluiting. Of de combinatie met woningbouwsloten met een witte voorplaat, waardoor uniformiteit en een verfrissende uitstraling van uw deur ontstaat. ‘We zijn trots op deze nieuwe collectie, die helemaal aansluit bij de laatste trends op het gebied van interieurstyling en iedereen de kans biedt elke ruimte van zijn huis tot in detail te perfectioneren’, zegt Ilona Keen van Intersteel. De adviesprijs voor alle modellen deurkrukken uit de Living White serie bedraagt euro 31,80 incl. BTW. Ze zijn gemaakt van zamac en voorzien van een witte zijdeglans coating die prima met een zachte droge doek gereinigd kan worden.

Meer weten over de nieuwe Living White collectie van Intersteel, kijk dan even hier! 

 

 

Meer van Intersteel
Reacties