Landelijke binnendeuren

Weekamp Deuren speelt met de landelijke binnendeuren perfect in op de laatste woontrends. De collectie bestaat uit diverse unieke ontwerpen.

Landelijk karakter ademt warmte

Landelijke binnendeur met een landelijke uitstraling, mooi als eyecatcher in een landelijk maar ook in een modern interieur. Deze deuren hebben brede stijlen met een rechte profilering en gegroefde panelen. De deuren zijn voorzien van opgelegde "klampen" en hebben exact dezelfde uitstraling aan beiden zijden. 

Bespaar ruimte door de deur(en) toe te passen als schuifdeur(en).  

Bijpassend hang- en sluitwerk

Speciaal voor de schuifdeuren is er een bijpassend schuifdeursysteem en is bovendien een blikvanger in het interieur. Weekamp heeft de keuze uit verschillende schuifdeursystemen: een strak RVS schuifdeursysteem of een zwart robuust schuifdeursysteem. Maar ook voor deuren die in de wand schuiven is er een schuifdeursysteem.

Weekamp heeft een uitgebreide selectie deurbeslag voor schuifdeuren. Schuifdeurkommen in diverse kleuren en diverse grepen in RVS en zwart. Speciaal voor de landelijke binnendeuren is er een stoere robuuste deurgreep.

Unieke S-Core® kern

Deze nieuwe binnendeuren van Weekamp Deuren zijn gemaakt met de unieke S-Core® kern en bevat kruislings in de dikte gelamineerde stijlen. Deuren met S-Core® kern blijven vormvast en zeer belangrijk: er kan er geen “wasbord”- effect optreden door aftekening van de vulling. De binnendeuren zijn bovendien voorzien van vochtbestendig mdf panelen. Vanwege deze hoge kwaliteit geeft Weekamp maar liefst 12 jaar garantie op alle binnendeuren.

Kijk op weekampdeuren.nl voor het complete assortiment en inspiratie. Vraag gratis de nieuwe brochure aan.

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij:

T. 0523 – 625 300
E. info@weekampdeuren.nl
I: www.weekampdeuren.nl