Kunststof deuren

U maakt van de buitenkant van uw woning een echte eyecatcher met kunststof deuren van HEPRO. 

De deuren zijn modern afgewerkt zonder opliggende ornamenten. Wij bieden u een ruime keuze wat betreft kleur, textuur en beglazing. Naast de standaard kleuren als wit en crème kunt u kiezen voor een elegante houtnerfstructuur. De deur met Colortop is leverbaar in alle RAL-kleuren. Als enige leverancier in Nederland fabriceren wij onze kunststof deuren helemaal zelf in onze werkplaats. Maatwerk is bij ons daarom geen uitzondering, maar regel! Zoekt u een voordeur met RVS ornamenten, kunststof ornamenten of gietijzeren roosters? Download dan de brochure.

Flat-line kunststof deuren

Voor het glas van onze Flat-line deuren beschikt u over panelen in de Basic, Standard en Comfort uitvoering. Bij de Basic hebben de deurpanelen een dikte van 24mm en is voorzien van dubbel glas. Maar bij de Standard en Comfort panelen van onze kunststof deuren zijn deze 42mm dik en voorzien van triple beglazing. Al onze Flat-line kunststof deuren isoleren uitstekend tegen zowel warmte als geluid van buiten. Als u dat wenst kunt u kiezen voor een Linktrusion® versterking. Deze is niet alleen stevig, maar heeft een Ud-waarde van 0.8, wat uniek is voor Nederland! Wij hebben daarnaast kunststof kozijnen met dezelfde technologie.

HEPRO biedt u de keuze uit een groot assortiment kunststof voordeuren. In de standaard kleuren wit of creme, maar ook in houtnerf structuren en ColorTop®. Deze laatste is leverbaar in alle RAL kleuren. Als enige in Nederland fabriceren wij zelf onze deurpanelen. Daarmee is maatwerk meer regelmaat dan uitzondering.

Zoekt u een voordeur met RVS ornamenten, kunststof ornamenten of gietijzeren roosters? Download dan de brochure. Er gaat een wereld voor u open! Neem contact op met onze klantenservice voor prijzen van deze deuren.

Kunststof deurdorpels met hardsteen look

De met glasvezel versterkte kunststof van onze deurdorpels met hardsteen look uit onze IsoStone serie heeft een ongekende stevigheid. Het profiel is hoofdzakelijk van zuiver glas met een zwarte UV-bestendige coating waarin korund korrels zijn verwerkt. De neuten van onze deurdorpels met hardsteen look bestaan uit polyethyleen. Daarmee kiest u voor een laag gewicht, een enorme sterkte en breukvastheid, terwijl de uitzetting minimaal is. De holle kamers onder de kunststof deurdorpels met hardsteen look maken gebruik van lucht als isolator. Per uitvoering varieert de Ufr waarde tussen de 0.89 en 1,85 W/m2K.

Aluminium beschermstrip kunststof deuren

Om beschadiging van de PVC onderdorpel te voorkomen brengt HEPRO standaard een aluminium beschermstrip onder de kunststof deuren aan. Deze wordt zowel bij onze voor- als achterdeuren toegepast. Als uw voorkeur uitgaat naar een dorpel met een andere uitstraling, kunt u vrijblijvend informeren bij onze klantenservice. Wij geven u direct een duidelijk beeld van de eventuele extra kosten ten opzichte van een aluminium beschermstrip op uw kunststof deuren.