Calex Video Deurbel: eerste complete oplossing voor een SMART deurbel

Uit of thuis, met de handzame Calex Smart Video Deurbel weet je voortaan altijd wie er voor de deur staat!

16 Juni 2021

Bedrading, adapter, chime; alles wordt meegeleverd in een smaakvolle smart verpakking.

Sluit de deurbel aan, verbind met wifi en kijk via telefoon 24 uur per dag live mee naar wat er zich bij de voordeur afspeelt. Met de Smart Video Deurbel is het mogelijk om bezoekers te zien, horen én met ze te praten via de videofunctie en ingebouwde microfoon en speakers.

De stijlvolle zwarte video deurbel wordt geleverd met een draadloze gong voor binnen. Het geluid van de videodeurbel is aan te passen naar elk gewenst niveau. De gong maakt het mogelijk om een eigen beltoon te kiezen. Een extra pluspunt is dat deze video deurbel nooit opgeladen hoeft te worden! Voor wie beelden wil opslaan om later terug te kijken, kan dit met een Micro SD kaart.

Calex is het eigen lampenmerk van Electro Cirkel Retail. Een creatief en bevlogen merk met lef en een sterke focus op interieur, lifestyle, design én SMART. In 2019 bestormde het merk de markt met betaalbare smart oplossingen voor in huis en wist hiermee direct een statement te maken door in de Forbes top 100 van AioT bedrijven terecht te komen.

Meer informatie: www.calex.nl

Reacties