Foto: hullegie-binnenhuisdesign-1

Laat je inspireren door Hullegie Binnenhuisdesign

Wonen.nl wil dat je geïnspireerd raakt en ideeen opdoet voor de klussen in jouw huis. Daarom laten we je graag de projecten van anderen zien. Deze keer: Hullegie Binnenhuisdesign.

 

Jeroen Hullegie is in 2011 gestart met zijn bedrijf Hullegie Binnenhuisdesign. Hullegie geeft interieuradvies en helpt klanten met het ontwerpen van de perfecte ruimte. De klant geeft zijn of haar wensen aan bij Jeroen en hij verwerkt deze wensen tot een innovatief ontwerp, waarbij hij ook gebruik maakt van 3D visualisaties. Het gebruiken van zo'n programma heeft als groot voordeel dat mensen zich beter kunnen voorstellen hoe een bepaald idee er echt uit komt te zien. 

Om een beeld te krijgen van het werk van Hullegie Binnenhuisdesign, hebben wij hem gevraagd wat van zijn projecten met ons te delen.

Het eerste project betreft een verbouwing van een zolder. Vanwege de grootte van het gezin besloten de ouders de zolderruimte te laten verbouwen tot hun slaapkamer. Na het plaatsen van een dakkapel kwamen ze er achter dat ze niet zo goed wisten wat ze moesten doen met de hoeveelheid aan ruimte. Daarop werd Jeroen ingeschakeld. Dit stel had wel een aantal wensen:

- Een slaapgedeelte 

- Een werkplek

- Een kastgedeelte

- Een wasgedeelte 

- De cv-ketel uit het zicht

Hullegie Binnenhuisdesign is hiermee aan de slag gegaan en heeft het volgende ontwerp gemaakt:

Een ander project betreft ook een zolderkamer. Een gezin was op zoek naar een mooi ontwerp voor de zolderkamer van hun zoon en kwam uit bij Jeroen Hullegie. Het ontwerp dat Jeroen moest gaan maken moest wel aan de volgende eisen voldoen:

- Een slaapgedeelte

- Een bureau voor het maken van huiswerk

- 'Iets' voor de TV en games

- Het ventilatiesysteem moest weggewerkt worden

- Kastruimte voor de zoon

- Kastruimte voor winter/zomer collectie e.d.

- Het trappengat moest afgesloten worden

Voor:

Zolderkamer vóór.

Na:

Zolderkamer na.

Het hele project is te zien op Youtube: 

Meer informatie: www.hullegiebinnenhuisdesign.nl of mail naar hullegiebinnenhuisdesign@upcmail.nl.

Publicatiedatum: 18 oktober 2013.

 

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties