Voor een snelle en waterdichte verwerking van FAKRO platdakramen en lichtkoepels

Een platdakraam of lichtkoepel zelf afwerken in een platdak?

06 November 2018

FAKRO maakt het u makkelijk! Als eerste op de markt introduceren ze een kant-en-klaar EPDM-manchet voor de verwerking van FAKRO platdakramen en lichtkoepels.

FAKRO kant-en-klaar EPDM-manchet
Voor de ontwikkeling van het manchet werkt FAKRO samen met SealEco, specialist op het gebied van EPDM en waterdichte systemen. Het manchet zorgt voor een hoogwaardige verbinding met de dakbedekking en garandeert een snelle en waterdichte montage. Het is snel en gemakkelijk te monteren; verlijm het manchet eenvoudig op het raamkader en de dakbedekking met de bijgeleverde kit. Hierdoor is het niet nodig om de dakbedekking te branden. Doordat het manchet op maat gemaakt is, is het direct toepasbaar zonder dat er nog geknipt of gesneden hoeft te worden in het manchet.

Fakro

Alles in één pakket

Het EPDM-manchet wordt geleverd in één compleet pakket waarmee u direct aan de slag kunt. In het pakket zitten de volgende producten:

  • Een op maat gemaakt EPDM-manchet voor het FAKRO platdakraam of de lichtkoepel;
  • Geoflex© kit voor een sterke verbinding met de dakbedekking;
  • Muliticleaner voor het ontvetten van de dakbedekking.

Het manchet is geschikt voor platte of licht hellende daken en zorgt voor een zekere en waterdichte verbinding op de volgende daktypes: APP/SBS Bitumen, Europese en Amerikaanse EPDM, PVC* en andere kunststoffen.

Neem voor toepassing van het EPDM manchet op PVC-daken contact met FAKRO op.

Meer informatie over het FAKRO EPDM-manchet vindt u op www.fakro.nl/epdm-manchet.