Foto: Black_Friday_Week_Carousel_picture_V1_NL

Black Friday: krijg tot 22% korting op VELUX® producten

Toonaangevende dakraamfabrikant VELUX® kondigt aan dat klanten deze Black Friday tot 22% korting kunnen genieten op geselecteerde VELUX verduisterende buitenzonwering en raamdecoratie.

21 November 2022

Toonaangevende dakraamfabrikant VELUX® kondigt aan dat klanten deze Black Friday tot 22% korting kunnen genieten op geselecteerde VELUX verduisterende buitenzonwering en raamdecoratie. De actie loopt van 21 tot en met 28 november 2022.

De winterdagen goed doorkomen

Onderdeel van de actie zijn de VELUX verduisterende plisségordijnen die zowel verduistering als isolatie bieden, perfect voor de koude winternachten en ideaal voor slaapkamers of woonkamers. Het dubbel geplisseerde doek heeft een ingebouwde aluminium honingraatstructuur die een tot 25% isolerend effect biedt. De plisségordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en uitvoeringen, van klassiek tot trendy, zodat ze bij elk huis en in iedere ruimte passen.

Nu al voorbereid op de zomerse hitte

Maar bereid jezelf ook nu al voor op de zomerse hitte met de VELUX verduisterende buitenzonwering, ideaal om de zonnestralen te blokkeren en je huis koel te houden op zonnige dagen. De gordijnen zijn uitgerust met duurzame lichtdichte stof, waardoor je nachtrust verbetert. Het eigentijdse ontwerp integreert perfect in het dak en wordt compleet geleverd met een voorgeprogrammeerde wandschakelaar voor eenvoudige bediening en stressvrije installatie.

Bovendien biedt VELUX gedurende de actieperiode 20% korting op handbediende raamdecoratie.

Ga voor meer informatie naar: https://www.veluxshop.nl/producten/velux-black-friday-campaign.

Reacties