Foto: 2017-10/veiligheidsbeslag intersteel.jpg

Voel je veilig

Hoogwaardig en smaakvol veiligheidsbeslag van Intersteel in elke gewenste stijl

Het veiligheidsbeslag van Intersteel kenmerkt zich door zijn uitstekende kwaliteit. Mede omdat er uitsluitend wordt gewerkt met eersteklas materialen en het beslag is voorzien van cilindertrekbeveiliging, verwierf het het hoogste, SKG***- keurmerk. Voor huisbezitters draagt het zo, naast verfraaiing van de woning, tevens bij aan het verkrijgen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Naast dat alle producten zeer stijlvol zijn uitgevoerd, versterken ze ook het gevoel van veiligheid.

Veiligheidsbeslag met het hoogste SKG-keurmerk
Intersteel biedt een ruime keuze aan veiligheidsbeslag in talloze stijlen en uitvoeringen: voor- en achterdeurbeslag, veiligheidsrozetten, raamkrukken, kierstandhouders voor extra veiligheid en digitale deurcamera’s om te zien wie er voor de deur staat. Naast een uitvoering in gepolijst of geborsteld rvs, kan veelal ook gekozen worden uit verschillende messing varianten en aluminium. “Ons veiligheidsbeslag is voorzien van cilindertrekbeveiliging. Dat betekent dat de cilinder wordt beschermd tegen uittrekken en uitboren”, vertelt Ronald Taling, directeur van Intersteel. Met het SKG*** keurmerk valt het veiligheidsbeslag in de hoogste veiligheidsklasse: extra zwaar inbraakwerend. Bij de toekenning van sterren wordt uitgegaan van de tijd die de gemiddelde inbreker nodig zal hebben om het product (slot, beslag, cilinder, enz.) te forceren.

Zowel links als rechts toepasbaar
Veiligheidsbeslag dat zowel links als rechts toepasbaar is, ook dat is te vinden in het assortiment. Door een roterend gepatenteerd veermechanisme past dit beslag op elke deur. En doordat de deurkruk 360° draaibaar is, is hij ook nog eens buitengewoon geschikt voor een krukbediende meerpuntssluiting. Bovendien is de kruk vastdraaibaar, waardoor je een grotere trekkracht hebt en het veiligheidsbeslag extra stevig is. “We zijn continu op zoek naar mogelijkheden om de eindgebruiker een nog veiliger gevoel te geven”, stelt Taling. “Daarbij vinden wij het belangrijk dat ontwikkelingen die de veiligheid verhogen, niet ten koste gaan van het design. Vierkant, rond of ovaal en in de kleur die bij je past. Altijd functioneel, altijd veilig. Mooier kan het niet.”

Meer informatie: Intersteel

 

Reacties