Foto: Nemef-veiligheidscilinder-NF3plus

Nemef introduceert NF3plus veiligheidscilinders met patent

De Nemef NF3plus veiligheidscilinders voor de buitendeur, een serie veiligheidscilinders die voldoet aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

Alle veiligheidscilinders zijn SKG***® gecertificeerd en bieden een hoge mate van beveiliging.

Veiligheidscilinders met patent tot 2033

De Nemef SKG***® veiligheidscilinders uit de NF3plus serie zijn gepatenteerd en bieden bescherming tegen het ongeoorloofd namaken van sleutels. Alleen de eigenaar kan extra cilinders en/of originele sleutels bijbestellen op vertoon van het bijgeleverde certificaat en alleen bij gecertificeerde Nemef partners. Wel zo veilig!

Bescherming tegen kerntrekken en uitboren

De Nemef NF3plus cilinders bieden een maximale bescherming tegen uitboren en de veel voorkomende inbraakmethode kerntrekken. Daarnaast beschikt de cilinder over een zogenaamde gevarenfunctie, waardoor de deur ook te openen is wanneer je per ongeluk je sleutel aan de binnenkant van de cilinder hebt laten zitten.

Alle deuren openen met één sleutel!

Wil je met één sleutel je voordeur, achterdeur, garage, schuur en tuinhuisje openen? Met de NF3plus veiligheidscilinders kan het allemaal! Ze zijn namelijk verkrijgbaar in gelijksluitende sets (per 2, 3 en 4 stuks), waardoor je met slechts één sleutel al jouw deuren kunt bedienen. Je kunt ook extra cilinders of sleutels laten bijmaken op vertoon van je certificaat bij een gecertificeerde Nemef partner.

Verschillende varianten

Het NF3plus assortiment van Nemef bestaat uit dubbele cilinders, enkele cilinders en knopcilinders. De standaardlengte van de cilinder is 60 mm en is geschikt voor deuren met een dikte van 38 tot 42 mm. Afwijkende maten (verlengingen) kunnen alleen op vertoon van het veiligheidscertificaat bij Nemef verkooppunten worden bijbesteld.

Nemef veiligheidscilinders

De veiligheidscilinders van Nemef zijn een begrip in de (woningbouw)markt en zijn geschikt voor buitendeuren. Alle veiligheidscilinders zijn SKG® gecertificeerd en voldoen daarmee aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. De hoogwaardige cilinders uit de Nemef NF-serie staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Omdat ze in onze eigen fabriek worden geassembleerd, geeft dit flexibiliteit om cilinders in de meest voorkomendegelijksluitende aantallen, lengtes en uitvoeringen te produceren.

Meer informatie
Meer informatie over de nieuwe NF3plus serie van Nemef? Neem een kijkje op www.nemef.nl/nf3plus

Reacties