Zonwering Knikarmscherm

Zoekt u een zonnescherm voor boven uw openslaande deuren of voor boven het terras?

Knikarmscherm van Wonnink Zonwering

Zoekt u een zonnescherm voor boven uw openslaande deuren of voor boven het terras? Denk dan eens aan een knikarmscherm van Wonnink zonwering uit Amersfoort. Met een knikarmscherm kiest u voor zonwering, warmtewering en sfeer. Onze knikarmschermen worden voor u op maat gemaakt, in de kleur en het dessin die u het mooiste vindt.

Voordelen van knikarmschermen


Het grootste pluspunt van knikarmschermen is dat ze de doorloop niet belemmeren. U kunt het scherm traploos afstellen tot het bijna horizontaal hangt. U heeft alle ruimte om op het terras te zitten met uw gasten, zonder dat er obstakels in de weg staan. Met een knikarmscherm kunt u een grote oppervlakte van schaduw voorzien. Onze doeken zijn kleurecht , water- en vuilafstotend, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Kiest u voor een cassettesysteem, dan wordt het doek volledig afgesloten als het opgerold is. Uw scherm blijft als nieuw, zonder noemenswaardige slijtage.

Bediening, verwarming en verlichting


Het knikarmscherm van uw keuze kan uitgebreid worden met infrarood terrasverwarming en/of met halogeen- of LED-verlichting. U bedient de zonwering handmatig of met een schakelaar of een afstandsbediening. Kiest u voor een tijdklok, een zon-windautomaat, dan gaat uw zonwering automatisch omhoog om omlaag, afhankelijk van de ingestelde tijd, de hoeveelheid zon of de kracht van de wind. Het is zelfs mogelijk uw zonwering op te nemen in het Somfy IO Home Motion systeem. U kunt het scherm dan ook via een iPad of iPhone op afstand bedienen.