Zonwering

Zonneschermen vormen een prachtige toevoeging aan uw buitenruimte en zorgen ervoor, dat u op zeer warme dagen heerlijk in de schaduw kunt vertoeven.

Zonwering

Maar buitenruimten bestaan natuurlijk is bijzonder vele soorten en uitvoeringen, dus het kan even zoeken zijn voor u een geschikt zonnescherm vindt dat aan al uw wensen voldoet. Gelukkig kan Van Berchum u hier uitstekend bij helpen, met ons zeer uitgebreide assortiment zonneschermen kunt bij ons zeker iets van uw gading vinden!

Zonneschermen zijn verkrijgbaar in diverse varianten, hierbij kunt u denken aan uitvalschermen en markiezen die een mooie omlijsting van uw ramen vormen. Wilt u liever een zonnescherm dat parallel aan uw raam wordt geïnstalleerd, dan is een screen een zeer goede optie voor u. Al deze opties bieden een zeer goede bescherming tegen fel zonlicht, maar ook tegen hoge buitentemperaturen. Daarnaast bieden screens nog eens extra bescherming, omdat het gehele raam wordt afgesloten tegen zonnestralen en andere invloeden van buitenaf. Op deze wijze kan de zon op geen enkele manier binnendringen, zelfs schuin invallende zonnestralen worden adequaat tegengehouden. Alle soorten zonneschermen zijn in feite geschikt voor elk type raam, een doorloop onder het scherm is derhalve niet nodig.

Naast zonneschermen voor u raam, beschikken wij natuurlijk ook over zonneschermen voor uw terras of andere buitenruimte. U kunt bij ons terecht voor een grote diversiteit aan terrasschermen, die uw buitenruimte omtoveren tot een heerlijk schaduwrijke plek waar u zelfs op zeer warme dagen prettig kunt verblijven. Maar niet alleen op warme dagen; een terrasscherm biedt ook bescherming tegen andere weersinvloeden zoals regen en wind. In ons land is het weer nu eenmaal onvoorspelbaar, maar met een terrasscherm kunt u ook in niet optimale weersomstandigheden genieten van de frisse buitenlucht.

Neem eens een kijkje bij de diverse producten die wij aanbieden. Natuurlijk kunt u ook altijd gezellig op bezoek komen in onze ruime showroom, om de verschillende zonweringsystemen met eigen ogen te aanschouwen.Geniet van de zon in de schaduw met de zonweringen van Van Berchum. Bekijk hier ons assortiment.

Meer van Van Berchum Zonwering Bekijk alle
Foto : Raamdecoratie

Raamdecoratie

RaamdecoratieWilt u graag uw woning beschermen tegen de zon, maar dan wel op een manier die mooi aansluit bij uw interieur? Of wilt u gewoon het liefst geen externe toevoegingen aan uw huis laten plaatsen, bijvoorbeeld omdat u graag het karakter van uw woning zo authentiek mogelijk houdt? Dan kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan oplossingen op het gebied van zonwering voor binnenshuis.Van Berchum levert voor alle soorten en maten ramen en deuren een geschikte manier van zonwering, die ook nog eens decoratief is. In de zomer kan het op plekken met veel ramen behoorlijk heet worden, het kan in zulke gevallen een slimme optie zijn om uw raamdecoratie tevens een functionele eigenschap mee te geven. U kunt hiervoor kiezen uit een grote diversiteit aan oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan lamellen, jaloezieën, plissé gordijnen, rolgordijn en vouwgordijnen.Heeft u een modern en strak interieur? Dan gaat dit veelal goed samen met jaloezieën. Horizontale jaloezieën combineren functioneel comfort met privacy, omdat u een vrij zicht heeft naar buiten doch tegelijkertijd geen inkijk heeft. Ook kunt u met jaloezieën spelen met de hoeveelheid en intensiteit licht. Lamellen, ook wel verticale jaloezieën genoemd, zijn ook een goede oplossing. Verticale jaloezieën zijn erg geschikt voor ruimten met grote glaspartijen en schuifpuien. Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen, zoals kunststof, aluminium en textiele lamellen.Voor interieurs met een warmere uitstraling kunt u opteren voor vouw- of rolgordijnen. Beide opties zijn bijzonder sfeervol. Deze raambekleding biedt een fraai en persoonlijk accent aan uw interieur. U kunt kiezen uit een vrijwel onbeperkte combinatie van stoffen, kleuren, transparanties en dessins. Plissé gordijnen zijn een geweldige toevoeging voor ieder interieur en komen met name van pas bij afwijkende raamvormen, moeilijk bereikbare dakramen en serres. Ook de plissé gordijnsystemen zijn in zeer veel modellen leverbaar.De mogelijkheden op dit gebied zijn bijna oneindig. Op een fraai ogende wijze bepaalt u in een handomdraai zelf de hoeveelheid licht en warmte in uw woning, zonder dat u een extern zonweringsysteem hoeft te laten installeren. Informeer gerust naar de vele opties, wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoordenDe zon weren kan ook van binnenuit. Bekijk hier ons assortiment van gordijnen, lamellen, jaloezieën en meer.

Van Berchum Zonwering
Foto : Horren

Horren

HorrenIedereen is gek op de zomer. Lange dagen, warm weer, heerlijk genieten van de buitenlucht met vrienden… Maar er is één groot nadeel aan de zomer waar iedereen het er wel over eens is: de plotselinge toename van insecten. Tijdens uw feestelijke barbecue kunt u behoorlijk veel last ondervinden van vliegen en ander ongedierte. Maar niet alleen buiten, ook binnen kan dit bijzonder vervelende gevolgen hebben. Met name muggen zorgen ’s zomers voor veel overlast.Gelukkig bestaat er al geruime tijd een handige oplossing voor dit fenomeen, namelijk het plaatsen van horren op plekken waar insecten uw woning binnen kunnen dringen. Horren vormen een effectief schild tegen vrijwel alle soorten ongedierte, daarnaast heeft een hor ook nog eens een licht zonwerende werking. Helaas kijken veel mensen tegen het plaatsen van een hor op, omdat vooral de goedkope varianten nu niet bepaald fraai ogen. Besteedt u veel zorg aan zowel het interieur als het exterieur van uw woning, dan is een hor vaak een doorn in het oog om te aanschouwen.Gelukkig gaan we allemaal met de tijd mee en zijn er nu vele mooie opties beschikbaar, die op esthetisch aantrekkelijke wijze zorgen voor een effectieve barrière tegen insecten en ander ongedierte. U kunt daarnaast ook nog eens kiezen tussen meerdere systemen, zo bieden wij een uitgebreid assortiment aan klemhorren, inzethorren en speciaal voor uw deuren de zogeheten plissé deuren. Een klemhor is handig, indien u de hor niet helemaal vast wilt zetten. Door middel van vaste klemveren wordt de hor vastgezet op de rand van het kozijn. Een inzethor werkt volgens een vergelijkbaar principe, u kunt de hor er dus gemakkelijk uitklikken indien u deze niet wilt gebruiken. Een plissé deur vormt een fraaie beschermlaag, die u middels een railsysteem open en dicht kunt doen. U hoeft dus niet meer bang te zijn, dat uw kinderen of huisdieren weer eens dwars door de hor naar buiten rennen, omdat u de hor gemakkelijk opzij kunt doen.Wilt u meer informatie over onze hor systemen? Neem dan een kijkje op de website, of neem gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden voor u te bespreken. Horren, zien en kopen! Bekijk hier ons assortiment van plissé deuren, klemhorren en inzethorren.

Van Berchum Zonwering