MakroSol BV

Partner

Zip-screen

Een MakroSol zip-screen beschermt u tegen laagstaande zon, regeninslag en tocht. De speciale zip-screens zijn gemaakt volgens het zogenaamde ZIP-systeem. De screens zitten aan beide zijden aan een geleider vast, waardoor het screen windvast is in elke positie. Er is geen opening tussen geleider en doek. Aan de onderzijde zit er een onderlijst aan het doek, waardoor het doek ten alle tijde strak en recht naar beneden zal vallen.Tevens is er een mogelijkheid afdekborstels te laten plaatsen aan onder- en
achterzijde van de onderlijst. De screens zijn altijd bedienbaar middels een elektrische bediening en hebben een maximale overspanning van 6 meter!

De kap van het screen kan worden uitgevoerd met de populaire afgeschuinde kap 95, met of zonder lip, en de nieuwe afgeschuinde kap 105, met lip. Daarnaast kan tevens de vierkante kap 95 worden toegepast. De aluminium kapsteunen zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar.

Het screendoek wordt vervaardigd uit glasvezels en heeft ongeëvenaarde eigenschappen. Het zicht naar buiten blijft behouden terwijl warmte en zonlicht wordt gereflecteerd tot 88%. Naast gewone screendoeken zijn er ook screendoeken verkrijgbaar met verschillende weefselstructuren om de hoeveelheid licht en warmte optimaal te regelen. Onze doeken zijn tevens in verschillende kleuren te verkrijgen en bovendien is de screen insectenwerend in gesloten positie.

MEER VAN DIT BEDRIJF