Tijdloze designproducten: tot nu toe 1,5 miljoen schermen gemaakt

Schermen ontwikkelen die weer en wind trotseren en met moderne elegantie een huis glans geven: daar zet markilux, specialist in zonwering, zich voor in.

17 Mei 2021

In de producten van markilux zitten bijna 50 jaar werk en heel wat kennis. Onlangs heeft het 1,5 miljoenste scherm van het type MX-3 de fabriek verlaten. Het is een statement voor het meest geavanceerde design bij schermen. Maar ook voor veel grote en kleine stappen van verandering. Technisch en visueel. "En voor deskundigheid", zegt Michael Gerling, directeur Productie en Techniek bij markilux: "We hebben al die jaren met vormen en kleuren gespeeld. We hebben begrepen wat klanten willen en hebben van het scherm een tijdloos designproduct gemaakt.

"Iets vormgeven is volgens hem een spannende reis, waarbij je veel leert en nieuwe dingen creëert. markilux heeft deze reis gebruikt om het ooit zo eenvoudige product 'Scherm' te veranderen in een high-tech accessoire "Made in Germany". De MX-3 is een voorbeeld daarvan. Met zijn zachte rondingen en het frontpaneel, dat beschikbaar is in glanzend echt metaal of in krachtige kleuren, brengt het model moderne elegantie op het terras en het balkon. Bovendien zorgen verlichtingssystemen, zoals een LED-Line of LED-spots, 's avonds voor een gezellige sfeer. 

Meer informatie: www.markilux.com

Meer van Markilux
Reacties