string(1) "p"

Shutters voor draai- kiepramen

De shutters voor draai- en kiepramen worden op het kozijn gemonteerd. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, lamelbreedtes en gemaakt van duurzaam hout.

Shutters raamdecoratie

Op dit moment zijn shutters erg populair als raamdecoratie. De shutters van INHUIS Plaza worden aangeboden van Blend Window Fashion. De shutters zijn van hoge kwaliteit en bieden veel verborgen technische voordelen, zoals geïntegreerde magneten, kwartiersgezaagde lamellen en een pen en gat verbinding. Bij Inhuis Plaza kiest u voor basswood shutters (ook wel lindehout genoemd) of ashwood shutters. Bovendien kunnen shutters ook worden geleverd met een vouwrailsysteem. De shutters zijn leverbaar in de lamelbreedtes 63mm, 89mm en 114mm, afhankelijk van het type shutters.

Shutters op maat gemaakt

Ongeacht het soort raam, bijvoorbeeld een rond raam, dakraam, draaikiepram, toog of een andere speciale raamvorm, de shutters kunnen in elke vorm precies op maat worden gemaakt! Shutters is dan ook de enige productsoort waarmee u uw speciale raam kunt voorzien van raamdecoratie. Op de shutters van Blend Window Fashion heeft u een garantie van drie jaar.

Basswood shutters

Basswood shutters (ook wel lindehout shutters genoemd), is een hardhout die gemakkelijk te bewerken is. Deze shutters hebben een egale structuur en zijn licht van gewicht, waardoor de basswood shutters een strakke uitstraling hebben.

Ashwood shutters

Ashwood shutters (ook wel Manchurian Ash genoemd) bevat een zichtbare nerfstructuur van het hout. Deze nerfstructuur ontstaat vanwege de klimaatomstandigheden waarin de ‘Manchurian Ash Tree’ groeit. Dankzij de diverse exclusieve kleuren die u kunt kiezen voor uw Ashwood shutters, geeft u uw interieur een luxe, exclusieve uitstraling.

Bediening van uw shutters

De shutters op maat zijn uitsluitend handmatig te bedienen. U kunt kiezen uit twee soorten bedieningen, namelijk een verborgen bediening of tiltstok bediening. De tiltstok is zichtbaar en bevindt zich aan de voorkant van de shutters, deze kunt u eenvoudig heen en weer bewegen. Dankzij een onzichtbare aluminium lat aan de achterzijde van de shutters, kunt u de lamellen zelf heen en weer bewegen.

Diverse kleurmogelijkheden

INHUIS Plaza biedt een breed scala kleuren aan. Met de Basswood shutters kiest u uit 17 kleuren en met de Ashwood shutters kiest u uit 8 exclusieve kleuren! Tegen een meerprijs is het mogelijk de kleuren in een andere RAL of NCS kleur te laten spuiten. Daarmee sluiten de shutters altijd precies aan op uw wensen.

Shutters online bestellen

Indien u de shutters bij INHUIS Plaza online wilt bestellen, kunt u heel eenvoudig de stappen bij het gewenste product volgen! U vult de juiste maatvoering in, vervolgens de houtsoort en kleur, lamelbreedte, bediening en kleur scharnieren. Vervolgens kunt u uw samenvatting van uw bestelling nogmaals bekijken en op ‘Klik en bestel’ klikken. Het product verschijnt succesvol in uw winkelmandje waarna wij zo snel mogelijk contact met u opnemen! Uiteindelijk worden de shutters op maat gratis thuisbezorgd.

Onze winkels

Wilt u de shutters eens in het echt bekijken en precies weten wat de mogelijkheden zijn? Dan bent u natuurlijk altijd welkom in één van onze showrooms! Wij hebben een showroom in Naarden (Noord-Holland) en in Barendrecht (Zuid-Holland). De showroom in Barendrecht bevindt zich tegenover de IKEA Barendrecht. De showroom in Naarden ligt in het Gooi, in de buurt van Amsterdam en Almere. Beide showrooms zijn eenvoudig met het openbaar vervoer en de auto te bereiken.

Onze merken

De shutters op maat worden aangeboden door Blend Window Fashion. Blend Window Fashion is een specialist op het gebied van houten raamdecoratie. Deze houtsoorten zijn FSC-gecertificeerd, wat inhoudt dat het hout duurzaam geproduceerd is. Hiermee draagt u uw steentje bij aan het milieu. Aangezien de shutters uit eigen fabriek in China worden geproduceerd, kunnen de shutters tegen een relatief lage prijs worden aangeboden. Kernwaarden die bij Blend Window Fashion centraal staan, zijn kwaliteit en innovativiteit. Dit komt ook terug in de shutters.

 

Video

Bekijk hier onze video