Screen buitenzonwering

De Smits SolidScreen is een zeer innovatief type screen met bijzondere eigenschappen.

Productomschrijving

Screens, een vorm van zonwering die in de huidige tijdgeest veel aan populariteit wint. Geheel ondenkbaar is dit niet, gezien de onderscheidende eigenschappen in vergelijking met de meer traditionele zonweringproducten. Een screen is namelijk een verticale zonwering en wordt idem aan de gevel gemonteerd. Hierdoor weert het de (laagstaande) zon effectief, komt de screen niet los van de gevel én neemt daardoor geen kostbare ruimte in beslag. U heeft de keuze uit twee verschillende screens: de Screen Excellent en de SolidScreen. De Screen Excellent is het ´instapmodel´ verticale zonwering. Daarnaast heeft u de keuze uit de ritsgeleide SolidScreen, deze heeft naast zonwerende eigenschappen nog vele andere voordelen. Kijk hier voor de unieke eigenschappen van de SolidScreen.

Windtunneltest

Tijdens een windtunneltest heeft de SolidScreen de maximale snelheid van de windtunnel van 145 km/h doorstaan. Na de test was geen onomkeerbare schade of blijvende vervorming waargenomen. De SolidScreen en motor waren na de test nog operationeel.

Meer informatie over de verschillende soorten screens vind je op onze website: https://www.smitsrolluiken.nl/nl/assortiment/screens