Outdoor gordijnen van swela - de evolutie van zonwering

swela ontwikkelde een nieuwe en bovenal esthetische vorm van zonwering: watervaste en zonwerende gordijnen voor buiten.

swela beschermt tegen de elementen

swela is een merknaam van het Duitse Schmitz Textiles, een van ’s werelds grootste weverijen van technisch textiel. Onder de naam swela worden zonweringsdoeken, outdoor meubelstoffen en doeken voor de maritieme sector op de markt gebracht. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd heeft swela haar strepen in het vak reeds verdiend. Van zonneschermen tot bootkappen en van parasols tot hangmatten, swela heeft het op haar naam staan.

De perfecte cross-over tussen vorm en functie

En nu heeft swela dus ook outdoor gordijnen aan haar assortiment toegevoegd. Wat deze gordijnen zo bijzonder maakt is de de cross-over tussen vorm en functie. Zonwering kan een doorn in het oog zijn in een zorgvuldig ingericht interieur en exterieur. Onze gordijnen bieden daarvoor de oplossing. Ze zorgen op een stijlvolle manier voor privacy en zijn eindeloos te personaliseren, maar bieden ook de gewenste bescherming tegen de zon en zijn robuust genoeg om tegen een stootje te kunnen.

De enorm goede technische eigenschappen van dit doek - zoals de Nano-coating en het gebruik van polyester als grondstof - zorgen er bovendien voor dat de gordijnen 100% weerbestendig zijn. Daarnaast is de stof UV-bestendig, brandwerend, recyclebaar en PVC-vrij.

Het prijswinnende Botanic design

De combinatie van hoge functionaliteit en het extravagante design van ons outdoor-gordijn 'Botanic' wist de vakkundige jury van de German Design Awards 2020 te overtuigen. Dankzij de vuilafstotende eigenschappen, de betrouwbare inkijkbescherming en de tegelijkertijd hoge lichtechtheid is het materiaal bij uitstek geschikt voor gebruik in serres en op balkons en terrassen. Daarnaast zet het fotorealistische florale motief een optisch highlight. Het bewijs dat een technisch volmaakt product ook op esthetisch vlak kan winnen. 

Interesse in de aanschaf van swela outdoor gordijnen? Neem contact op met Marina Schavemaker van swela Nederland, bereikbaar op +31 6 838 897 60 of m.schavemaker@swela.com. Meer informatie omtrent kleuren vindt u op www.swela.com/nl