Foto: 2015/oudshoorn-van-egmond.jpg

Screen Zonwering voor het najaar

Wanneer het buiten warm weer is, is het voor de meeste mensen genieten geblazen.

Voor sommige mensen is het warme weer niet erg aangenaam als je thuis bent. Het voelt dan te broeierig en het lijkt alsof je in een sauna woont. Er zijn bepaalde zonweringen op de markt waarbij je toch kunt genieten van de zon. Hierdoor wordt het aangenaam in huis. Een van de zonweringen die hiervoor gebruikt kan worden zijn screens. Deze zonweringen zijn te vinden bij Oudshoorn en van Egmond.

Het mooie van screens is dat er verschillende soorten op de markt aanwezig zijn. Screens zijn te herkennen aan de zonnescherm dat strak langs het raam bevestigd zijn. Deze bewegen van boven naar beneden. Het mooie van screens is dat het nauwelijks ruimte in beslag neemt. Je kunt dan rustig gebruik maken van de doorloop als die er is. 

Screens houden de warmte buiten en zo kun je binnen genieten van het heerlijke weer, zelfs is het najaar.

De kwaliteit van screens zijn altijd optimaal. Oudshoorn en van Egmond staan bekend om hun kwaliteit. De doeken van deze zonwering worden vaak gemaakt van polyester of glasvezel. Door deze materialen kun je lang genieten van de screens. De omhulsel van de screens is gemaakt van hoogwaardig PVC coating. Het bestaat uit een screendoek, cassette, onderlijst en oprol as. Of je nou kiest voor polyester of glasvezel, deze hebben verschillende eigenschappen. Hierbij kun je denken aan doorlatendheid van het lichtval of reflectie van de zon. Tevens zijn er tal van kleuren beschikbaar. Als je voor een donkere kleur kiest, dan is de doorzicht beter als je van binnen naar buiten kijkt. Dit is perfect als je van privacy houdt.

Je kunt kiezen uit twee soorten uitvoeringen: de zipscreen en het standaard screen. Zipscreen, het woord zegt het al. De geleiders van deze zonwering worden aan elkaar gehouden door middel van een rits.

Er zijn twee soorten bedieningen: handmatige of elektrische bediening. De prijzen voor elektrische bediening liggen vaak wat hoger dan de handmatige bediening. Net zoals de montage en de breedte van de screens.

 

Reacties