Luxaflex® Outdoor introduceert instapmodel buitenscreens

Laat de zon maar komen! Luxaflex® Outdoor breidt de collectie uit met de Vertica Screens: op maat gemaakte zonwering voor de buitenkant van het raam.

Deze nieuwste toevoeging is scherp gecalculeerd, waardoor de prijs van de Vertica Screen zeer laag ligt.

Natuurlijk zijn de meest recente ontwikkelingen op het gebied van techniek en textiel meegenomen in het ontwerp van de Vertica Screen. Ook zijn er geluidsreducerende opties aan de screen toegevoegd die het comfort vergroten. Zo blijft zelfs bij een sterke (zij)wind het bewegen van het doek in de profielen beperkt, waardoor hinderlijke bijgeluid zoveel mogelijk wordt voorkomen.

Comfort staat sowieso centraal bij de Vertica Sceen. Het glasvezeldoek verspreidt het binnenkomende licht gelijkmatig over de ruimte en houdt tegelijkertijd de warmte buiten. Tot wel 90% van de zonnewarmte die op een raam valt wordt door het doek geweerd. Via computersimulaties kan zelfs berekend worden hoe de meest optimale schaduw tot stand kan komen.

'Binnen de collectie Vertica Screens is een ruime keuze aan doekkleuren en elektrische bedieningsopties,' aldus Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland. 'De screens hebben een minimale kier tussen het doek en de geleiding en de bevestiging neemt weinig ruimte in beslag. Hierdoor is het mogelijk om de Vertica screen volledig in de gevel in te bouwen. De aluminium onderdelen zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren, waardoor de zonwering geheel in de stijl van de woning geïntegreerd kan worden.'

Meer informatie: www.luxaflex.nl

Publicatiedatum: 1 maart 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

reacties
anderen bekeken ook

Welke parasol past het beste in jouw tuin?

Guido van Loon

Zonwering

Nesling aluminium pergola

Altijd een heerlijk koel en gezond klimaat in huis

Deze 3 soorten zonwering zijn veel mooier en voordeliger dan een ...

Sandra van Koningshoven

Zonwering voor binnen en buiten

Guido van Loon
Advertentie
Advertentie
Advertentie