Luxaflex® Outdoor introduceert instapmodel buitenscreens

01 Maart 2015

Laat de zon maar komen! Luxaflex® Outdoor breidt de collectie uit met de Vertica Screens: op maat gemaakte zonwering voor de buitenkant van het raam.


Deze nieuwste toevoeging is scherp gecalculeerd, waardoor de prijs van de Vertica Screen zeer laag ligt.

Natuurlijk zijn de meest recente ontwikkelingen op het gebied van techniek en textiel meegenomen in het ontwerp van de Vertica Screen. Ook zijn er geluidsreducerende opties aan de screen toegevoegd die het comfort vergroten. Zo blijft zelfs bij een sterke (zij)wind het bewegen van het doek in de profielen beperkt, waardoor hinderlijke bijgeluid zoveel mogelijk wordt voorkomen.

Comfort staat sowieso centraal bij de Vertica Sceen. Het glasvezeldoek verspreidt het binnenkomende licht gelijkmatig over de ruimte en houdt tegelijkertijd de warmte buiten. Tot wel 90% van de zonnewarmte die op een raam valt wordt door het doek geweerd. Via computersimulaties kan zelfs berekend worden hoe de meest optimale schaduw tot stand kan komen.

'Binnen de collectie Vertica Screens is een ruime keuze aan doekkleuren en elektrische bedieningsopties,' aldus Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland. 'De screens hebben een minimale kier tussen het doek en de geleiding en de bevestiging neemt weinig ruimte in beslag. Hierdoor is het mogelijk om de Vertica screen volledig in de gevel in te bouwen. De aluminium onderdelen zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren, waardoor de zonwering geheel in de stijl van de woning geïntegreerd kan worden.'

Meer informatie: www.luxaflex.nl

Publicatiedatum: 1 maart 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

Terrasschermen

Genieten van het buitenleven onder een sfeervol te...

Windscherm & Zijwanden

BOzARC biedt u de mogelijkheid om nog méér en la...

Met het oog op de toekomst: zonwering op zonne-energie

We worden ons steeds meer bewust van de schade die...

Zonwering

Houdt uw woning of kantoor heerlijk koel tijdens d...
Advertentie