Vijververnevelaar

Tuinvijvers zijn een attractie rijker: nevelwolken boven het wateroppervlak, inclusief sprookjesachtige lichteffecten door middel van de LED-verlichting als het avond is. Voor nevel waarmee iedereen in de wolken is, zorgen de nieuwe vijververnevelaarsets 24S (voor kleine en middelgrote vijvers) en 48S (voor grotere vijvers) van Gardena. Deze innovatieve nevelmakers zijn een absolute wereldprimeur en sluiten prima aan op het waterspel van Gardena.

Productomschrijving

Vijverliefhebbers zullen veel plezier beleven aan deze sfeervolle nevelmakers. Dat begint al met de comfortabele bediening. Nevelmaker en drijver zijn precies op elkaar afgestemd en vormen een eenheid. Gewoon op het water zetten of onder een waterspel plaatsen en een transformator zorgt voor veilige 24-Volts energie. Drie geïntegreerde nevelmembramen bij de Ambiente 24S en zes bij de Ambiente 48S zorgen voor een intensieve nevel. Deze membramen hebben een keramische laag, zijn duurzaam en betrouwbaar.
Het wordt nog beter wanneer bij een invallende duisternis de geïntegreerde ledverlichting aan gaat. Inschakelen gebeurt via een lichtsensor of multifunctionele afstandsbediening. Deze werkt tot op 25 meter afstand en wordt niet gehinderd door muren of deuren. Daarnaast kunt u kiezen uit een duurschakelaar of een kleurenwisselspel. 24 lichtbronnen bij de nevelset Ambiente 24S en 48S bij de grote variant zorgen dan afwisselend voor een groen, rood, blauw en wit schijnsel. Heel betoverend!

Adviesprijzen

Gardena vijververnevelaar-set Ambiente 24 S
Voor sfeervolle licht- en neveleffecten.
- 185 mm doorsnee, 150 mm hoogte
- Membramen met keramische laag
- 24 LEDÂ’s, vierkleurig
- Lichtsensor voor automatisch inschakelen
- Compleet met afstandsbediening en transformator
Verkoopadviesprijs € 169,00
 
Gardena vijververnevelaar-set Ambiente 48 S
Voor sfeervolle licht- en neveleffecten.
- 250 mm doorsnee, 140 mm hoogte
- Membramen met keramische laag
- 48 LEDÂ’s, vierkleurig
- Lichtsensor voor automatisch inschakelen
- Compleet met afstandsbediening en transformator
Verkoopadviesprijs € 229,00