Foto: cover-wonen-tuinen

Inspiratie nodig voor je tuin? Lees Wonen.nl - Tuinen!

Wonen.nl - Tuinen download je gratis via de Wonen.nl app én is als magazine verkrijgbaar in de winkel!

Ga je je tuin (opnieuw) aanleggen? Hier komt nogal wat bij kijken. Wil je veel groen of liever een onderhoudsvrije tuin met veel bestrating? En wil je een onopvallende omheining of wil je er één die in het oog springt? Kortom: hoe maak je van je tuin de volmaakte plek om te ontspannen en te genieten?

Ontspannen

De tuin is voor veel mensen de ideale plek om even helemaal tot rust te komen. Genietend van de zonnestralen eet je met het hele gezin lekker buiten. Hoe mooi kan het leven zijn? Het is dus belangrijk je tuin zo in te richten dat die aan al je wensen voldoet. Welke bestrating kies je? En wat te denken van het tuinmeubilair? Wil je een grote buitentafel om met het hele gezin aan te eten? Of liever een relaxte loungeset? Het aanbod tuinmeubelen wordt ieder jaar weer groter. Ontwerpers komen met nieuwe materialen, vormen en combinaties. Ontdek je eigen stijl!

Tuintrends

Van onze tuin willen we iets bijzonders maken! De tuin wordt meer en meer gezien als een verlengstuk van ons huis: zo ontstaat steeds meer vraag naar bijzondere producten voor in de tuin. In Wonen.nl - Tuinen vind je kleurrijke tuinmeubelen en trendy buitenaccessoires om je tuin helemaal af te maken. Laat je inspireren!

Buitenkeuken

Buiten eten en koken wordt steeds populairder, lekker lang tafelen en borrelen in eigen tuin! Alles bereiden wat je wilt? Tegenwoordig kun je ook koelen, spoelen, bakken en braden in je tuin. Er zijn tal van mogelijkheden die aan je wensen kunnen voldoen. Wokken, grillen of een echte houtoven voor overheerlijke pizza's. Loopt het water je al in de mond?

Wonen.nl - Tuinen

Wonen.nl - Tuinen staat boordevol handige tips voor een prachtig buitenparadijs. Zo lees je wat de laatste trends zijn op het gebied van tuinen, serres en zwembaden. Van snoeischaar tot buitenvloer, van overkapping tot buitensauna. De cover is uitgekozen door de lezers en volgers van Wonen.nl: op social media konden mensen kiezen uit een aantal ideeën en de meerderheid koos voor de cover van Fast. Het resultaat ligt vanaf nu in de winkels en is tevens gratis te downloaden in de iTunes Store en Google Play Store.

Meer informatie over de Wonen.nl magazines vind je op www.wonen.nl/magazines.

Publicatiedatum: 25 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties