PowerMax grasmaaiers

In 2010 introduceert GARDENA nieuwe PowerMax-grasmaaiers voor het maaien zonder kabel.

Productomschrijving

De PowerMax-grasmaaiers (maaibreedte 36 en 42 cm) zijn in 2010 verkrijgbaar met een lithium-ionenaccu. Een volle accu is ruim voldoende voor een middelgroot gazon. De krachtige (lithium-ionen) accu’s zijn in slechts twee tot drie uur weer opgeladen. GARDENA introduceert eveneens vier nieuwe benzinemaaiers voor verschillende gazongroottes (maaibreedte van 46 tot 51 cm) met eenvoudig instelbare maaihoogte. Alle maaiers kunnen zowel gras opvangen als mulchen en bieden optimaal comfort doordat de ‘duwboom’ aan te passen is aan de eigen lichaamslengte. De grote achterwielen zorgen ervoor dat de maaier moeiteloos over het gazon rijdt.
 
Eigenschappen:
 • Krachtige en comfortabele elektrische maaier. Power Plus: Motor met groot vermogen, krachtige overbrenging en grote doortrekkracht voor een precieze grassnit en optimaal gras opvangen.
 • Zelfs lang of vochtig gras laat zich moeiteloos maaien.
 • Speciale technologie reduceert het totaalgewicht van de maaier om aanmerkelijk lichter te werken.
 • Uitgerust met mulch-unit: naar keuze maaien, opvangen of mulchen.
 • Optimale hantering van de grasvangbak door eenvoudige afname tussen de duwboom en grote opening voor het legen.
 • Een zichtvenster geeft aan, wanneer de grasvangbak geleegd moet worden.
 • Extra grote achterwielen voor meer wendbaarheid en beweegbaarheid.
 • Wielen van zacht kunststof met speciaal profiel voor goede grip en aangenaam rijden.
 • Wielen met glijlagers.
 • Centrale en comfortabele maaihoogteinstelling in 5 stappen met schaalverdeling.
 • Inklapbare duwboom met snelsluiting voor plaatsbesparend transport en compacte opslag.
 • Ergonomisch gevormde beugelschakelaar met startknop en kabeltrekontlasting voor moeiteloos gebruik.
 •  Centrale draaggreep voor eenvoudig transport van de maaier.
 

Impressie

 
 
Meer van Husqvarna Nederland BV Bekijk alle

Comfort strooiwagens

In de tuin en om het huis valt nogal wat te strooien. Denk bijvoorbeeld aan kalk, mest, zaad en strooigoed als zout, zand en split. Daarvoor hebt u een strooiwagen nodig die breed inzetbaar is. De nieuwe Classic strooiwagen 300 en Comfort strooiwagens 500 en 800 van GARDENA zijn wat dat betreft veelzijdige talenten. Deze wagens lenen zich voor een keur aan strooigoed, van grof tot fijn. Ieder materiaal wordt betrouwbaar en in de juiste hoeveelheid uitgestrooid. Behoorlijk comfortabel dus!

Husqvarna Nederland BV

Vijverfilters

Voor helder vijverwater hebt u een pomp en een filter nodig. Alleen welke pomp en welk filter? Voor liefhebbers die hun eerste vijver willen aanschaffen, is de keuze allesbehalve eenvoudig. Daarom biedt GARDENA complete sets vijverfilters. Voor iedere behoefte is er een passende oplossing die direct inzetbaar is. Geen behoefte aan helder water, maar wel uw tuin op orde? Gardena heeft een uitgebreid assortiment tuingereedschappen waaronder besproeiingssets, snoeischaren, strooiwagens enzovoort.

Husqvarna Nederland BV

Bodemvochtigheidssensor

Sproeien uit de kraan is schitterend, het spaart tijd en moeite en het doet de planten goed. Met de nieuwe bodemvochtigheidssensor van GARDENA kunnen tuinliefhebbers nu ook nog geld besparen. Dit handige apparaatje is namelijk een denker en een doener op het gebied van tuinbewatering. Het meet nauwkeurig de vochtigheid van de aarde en stuurt vervolgens de beregening aan. Geheel op maat. Zo komt het water precies op plaatsen waar het nodig is, waardoor u flink wat geld bespaart!

Husqvarna Nederland BV

Turbotrimmer accuCut

Ieder zakapparaat is tegenwoordig uitgerust met lithium-accuÂ’s. Deze moderne accutechnologie is werkelijk top; makkelijk oplaadbaar, aangenaam in onderhoud, sterk en duurzaam. Bovendien zijn deze accuÂ’s licht en compact. Naast deze voordelen biedt GARDENA vooral comfortabel tuinonderhoud met toekomst. De nieuwe turbotrimmer accuCut, accugraskantscharen 60, 80 en 100, evenals de accu-buxusscharen 80 en 100 halen hun energie uit lithium en laten je snoerloos tuinieren. Zo blijft uw tuin tenminste in vorm!

Husqvarna Nederland BV