Water en vuur

De CAMPO-regenmeter is in elke tuin niet alleen een praktische hulp, maar ook een visueel hoogtepunt.

30 April 2010

De CAMPO-regenmeter is in elke tuin niet alleen een praktische hulp, maar ook een visueel hoogtepunt.

De houder uit acryl rust op een houder uit roestvrij edelstaal, die eenvoudig in de grond kan worden geprikt en een stabiele stand garandeert. CAMPO is perfect geschikt om neerslaghoeveelheden in een plantenpot of in de tuin te meten. De schaal op de trechter van de functionele neerslagmeter geeft de exacte hoeveelheid regen in liter per vierkante meter weer.

 

CAMPO-regenmeter
Edelstaal, acryl
H 76 cm, Ø 9 cm
Prijs: 39,95 euro

 

Het ontwerp van de BARRA-tuinfakkels kenmerkt zich eenvoudig: door sobere elegantie en functionaliteit in RVS en aluminium. BARRA dompelt tuinfeesten, huwelijksfeesten of party’s onder in een betoverend licht. Wanneer ze langs opritten of aan de toegang worden opgesteld, zorgen de fakkels voor een feestelijk decor. Dankzij een bijpassende pin kunnen de BARRA gemakkelijk op elke plaats in de tuin worden geplaatst.

BARRA-fakkel
Edelstaal, met aluminium-poedercoating
H 144 cm, V 500 ml, Ø 5,5 cm
Prijs: 99,95 euro

Meer producten en verkoopinformatie: www.blomus.com.

Publicatiedatum: 29 april 2010

Reacties
Anderen bekeken ook

Tuinfakkel Pipe Line Torchmaster extreem

evering in een twin pack (levering per 2 stuks) Prijs per stuk € 22,95 In de winkel zijn de fakkels per stuk leverbaar. 1 of 3 is dan geen probleem.Door de ”ABC”-technologie verbranden de gassen uit de lampenolie en brandt de fakkel heel zuiver, met een minimale rookontwikkeling en zonder gevaar op rondvliegende vonken. Deze geavanceerde technologie zorgt er ook voor dat de fakkels extreem windvast zijn en een grote vlam hebben. Deze fakkel wordt ook gebruikt door de horeca en op evenementen, trouwerij. Kerst en Sinterklaas kado! Of in de tuin. Met het gepatenteerde ”No Touch”-vulsysteem hoeft u de fakkel niet aan te raken of te openen dankzij het ingebouwde trechtersysteem. Vuil en olie op handen en kleding behoren tot het verleden.Kleur: fakkel – Zwart | Stick – Zwart of Zwart | Stick zilverHoogte: 150 cmBrandduur: ca 8 uur Brandstof: lampenolie

Bula Outdoor