Foto: tuinonderhoud-Bosch.jpg

Veilig en vrolijk tuinieren

Kixx heeft tuin- en werkhandschoenen in allerlei soorten en maten. Een deel daarvan is speciaal ontworpen voor vrouwen. Comfortabel, veilig en uitgevoerd in leuke, modieuze kleurtjes. Het oog wil tenslotte ook wat.

Met het voorjaar voor de deur is het weer tijd om de tuin of het balkon voor te bereiden op een kleurige lente en een sprankelende zomer. Heesters snoeien, rozen trimmen, onkruid wieden. Scherpe takken, droog blad en hardnekkige wortels kunnen het ons dan knap lastig maken en nare en ontsierende wondjes aan de handen veroorzaken. Kixx heeft tuin- en werkhandschoenen in allerlei soorten en maten. Een deel daarvan is speciaal ontworpen voor vrouwen. Comfortabel, veilig en uitgevoerd in leuke, modieuze kleurtjes. Het oog wil tenslotte ook wat.

Verschillende modellen voor iedere klus

Voor iedere klus is er keus uit verschillende modellen handschoenen. Erg handig met de eerste lentedag (zaterdag 21 maart) in het verschiet. Zo bieden katoenen handschoenen met bloemmotief en pvc nopjes, een goede grip en zijn daarom erg geschikt voor licht tuinwerk of verpotten. Speciaal voor delicaat tuinwerk zijn er felroze, paarse of groene handschoenen met een lichte nylon voering en een polyuretaan coating. De coating biedt een uitstekende grip en behoudt een goede vingergevoeligheid. Nylon-latex handschoenen, verkrijgbaar in vier kleuren, zijn uitermate geschikt voor de middelzware werkzaamheden en voor het snoeien van rozen heeft Kixx comfortabele, veilige en trendy handschoenen die dankzij het zachte leer prettig zijn om te dragen.

Met de introductie van deze stijlvolle handschoenen maakt Kixx klussen in en om het huis nog leuker.
Tip: de handschoenen zijn niet alleen functioneel, maar ook een leuk en origineel cadeau; voor moederdag bijvoorbeeld.

Over Kixx

Kixx is producent van werk- en tuinhandschoenen en werkkleding en is toonaangevend op het gebied van nieuwe, trendy modellen in vooruitstrevende materialen. Kixx is onderdeel van ReHaMij Nederland B.V. ReHaMij staat voor ruim 25 jaar ervaring in fabricage, import en export van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Publicatiedatum: 3 maart 2009

Reacties