Foto: garden-groom-pro

Stuur de tuin naar de kapper

Intertool schept orde met de innovatieve Garden Groom. Deze elektrische heggenschaar zorgt ervoor dat heggen, boompjes en struiken voortaan netjes in de pas lopen. En dat de haagbarbier nooit meer snoeiafval hoeft te ruimen.

Intertool schept orde met de innovatieve Garden Groom. Deze elektrische heggenschaar zorgt ervoor dat heggen, boompjes en struiken voortaan netjes in de pas lopen. En dat de haagbarbier nooit meer snoeiafval hoeft te ruimen. www.ebay.co.uk

Niets is lekkerder dan een perfect gestylde tuin. Heerlijk genieten van het samenspel tussen zorgvuldig uitgekozen interieur en het aanwezige groen. Waar de banken, tafels en stoelen veelal zichzelf blijven, wil het groen wel eens alle kanten op schieten. Intertool schept orde met de innovatieve Garden Groom. Deze elektrische heggenschaar zorgt ervoor dat heggen, boompjes en struiken voortaan netjes in de pas lopen. En dat de haagbarbier nooit meer snoeiafval hoeft te ruimen.

Niet zomaar een heggenschaar...

Niet zomaar een heggenschaar, maar een ?must? voor iedereen met een heg. De Garden Groom is veilig, werkt makkelijk en bespaart veel werk. Veilig door het veiligheidsraster voor het scherpe mes, makkelijk te hanteren door de ergonomische handles en werkbesparend door een speciale opvangbak. Hierin wordt verhakseld groen opgevangen tot 8m2 snoeioppervlakte. Standaard wordt bij elk model een extra grote opvangzak geleverd. Deze simpelweg middels de slang aan de Garden Groom klikken. Op die manier kan verhakseld groen tot 70m2 snoeioppervlakte worden opgevangen. Om te gebruiken als compost, op paden en in elk geval om te voorkomen dat alles naderhand moet worden opgeruimd.

Garden Groom Mini: voor preciezere werkjes

Speciaal voor de wat preciezere werkjes is er nu ook de Garden Groom Mini. Dit handzame snoeimonster kent de precisie van een barbier. Snijdt dode takjes weg of maakt trendy vormen in bijvoorbeeld buxus. De Garden Groom Mini, draadloze LI-ON accu heggenschaar is gemaakt voor zowel decosnoeien als om het snoeiwerk bij te houden. De Midi variant is standaard uitgevoerd in 300 Watt. Voor een ieder die wat meer power wenst is er ook een 500 Watt Pro variant. De Garden Groom collectie beslaat vier modellen, te weten de Mini, Midi, Combi en Pro. Door twee strategisch geplaatste handvaten lijken de Grooms, van Midi tot Pro lichter in gewicht en zijn ze makkelijk te hanteren. Zo wordt snijden een fluitje van een cent. Ook het gras mag oppassen, want met de Garden Groom Combi is grasmaaien een fluitje van een cent. Deze combi heggenschaar maait net zo gemakkelijk gras als dat hij struiken snoeit.

Veiligheid

Het rooster voor het snijmes is niet zomaar een loze optie. Jaarlijks gebeuren er veel ongelukken, doordat elektrische heggenscharen hun eigen elektriciteitssnoer doorsnijden. Bij de Garden Groom is dit bijna onmogelijk.

Verkrijgbaarheid en prijzen

De Mini en de Combi vanaf maart/april verkrijgbaar.
Advies verkoopprijs: Garden Groom Mini ? 89,00 , Midi ? 99,00,
Combi ? 179,50 en Pro ? 179,50.
Verkoop- en productinfo: www.intertool.nl en www.gardengroom.com

Publicatiedatum: 3 maart 2009

Reacties